Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ξάνθης η Σοφία Ψωμά

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ξάνθης η Σοφία Ψωμά

0

Λόγω αυξημένων υποχρεώσεων στον Δήμο Ξάνθης

Εκτός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ξάνθη θα είναι η Σοφία Ψωμά, με το πρώην πλέον μέλος να τονίζει πως μοναδικός λόγος της απόφασης της αυτής είναι οι αυξημένες υποχρεώσεις όντας Εκτελεστική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης που δεν της επιτρέπουν να μπορεί να ασχοληθεί όπως η ίδια θα ήθελε στον αγαπημένο της ΑΟΞ.

Θυμίζουμε πως πέρα από την κ. Ψωμά εκτός του νέου Δ.Σ. θα είναι και ο μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Τάσος Γιαμουρίδης, όπως και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας Μάκης Τζάτζος.

Αναλυτικά η επιστολή της κ. Ψωμά:

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Προς τους κκ Μετόχους και Μέλη  του Διοικητικού Συμβουλίου

της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας Α.Ο.Ξάνθη

Αγαπητά μέλη,

Ήταν αυτονόητο για μένα, όταν πριν από ένα χρόνο η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Ξάνθη βρέθηκε στη δίνη του υποβιβασμού, από την SL1 στη SL2, όπως αυτή έγινε, ότι έπρεπε να σταθώ αλληλέγγυα στη προσπάθεια όλων, να εκτονωθούν οι κραδασμοί και να ισορροπήσει η νέα κατάσταση στην ομάδα.

Παρά το γεγονός ότι δεν έγινε δυνατή η υλοποίηση του στόχου και της επιθυμίας όλων μας, να επανέλθει η ομάδα εκεί που ανήκει,  ήδη φαίνεται ότι η προσπάθεια οργάνωσης της σε νέες βάσεις υλοποιείται καθημερινά και ανακτάται η σχέση της ομάδας με την τοπική κοινωνία και τους φιλάθλους της.

Η συμμετοχή μου, στη διοίκηση, απόρροια της αγωνίας μου, να δείξω ότι είμαι εκεί που πρέπει, συνεπής στην κοινωνική μου ευαισθησία και τη οικογενειακή μου παράδοση, στον χώρο του ποδοσφαίρου, νομίζω ότι επιτέλεσε τον σκοπό που είχε, το μήνυμα ότι η ομάδα έχει τη στήριξη της κοινωνίας, των νέων ανθρώπων και του Δήμου.

Από τη μία πλευρά η αδυναμία να μπορέσω να έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθώ πραγματικά με τα θέματα της ομάδας, δεδομένης της έντονης απασχόλησής μου, με τη τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και οι επαγγελματικές προσωπικές μου υποχρεώσεις, με αναγκάζει πλέον να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, και παρακαλώ να γίνει δεκτή, γιατί δεν είναι συμβατό με την προσωπικότητά μου, να συμμετέχω εικονικά σε μία προσπάθεια,

Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν συμπολίτες μου, πρόθυμοι και «πλέον ειδικοί» με τον χώρο του ποδοσφαίρου, που θα με αναπληρώσουν άμεσα και σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι αρωγός και στη προσπάθεια της ομάδας για υγιές και φίλαθλο ποδόσφαιρο.”

Πηγή: sports addict

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

Αντιμετωπίζει αύριο τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη Με κορυφαίο τον Δημήτρη Καλαμπάκα που σημείωσε…