Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: 29χρονη υπέκυψε σε τραύματα ξυλοδαρμού από το σύζυγό της

Νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: 29χρονη υπέκυψε σε τραύματα ξυλοδαρμού από το σύζυγό της

0

Δήλωσε κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο ότι έπεσε από τις σκάλες

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς της είχαν καταγγείλει στην αστυνομία πρόκληση σωματικών βλαβών από το σύζυγό της – Άφαντος ο σύζυγος μετά το θάνατο της γυναίκας

 

Νέα γυναικοκτονία καταγράφηκε το βράδυ της Πέμπτης, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη, με θύμα μία 29χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών που ξυλοκοπήθηκε από το σύζυγό της.

Η 29χρονη από την περιοχή Άβαντος διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στις 5 Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας και ήπατος και είπε ότι έφερε τραύματα επειδή έπεσε από τις σκάλες. Υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία και διαπιστώθηκε ότι ήταν θετική στον κορωνοϊό. Οι γιατροί αντιλήφθηκαν ότι τα τραύματα δεν έχουν προέλθει από πτώση, ωστόσο παρά τη μάχη που έδωσαν, δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κοπέλα πριν την εισαγωγή της παρέμεινε στο σπίτι της για δύο ημέρες όπου συγγενείς της προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν με τα τραύματά της, όμως ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση της υγείας της και έτσι αναγκάστηκαν να καταφύγουν στο νοσοκομείο.

Η νεκροψία-νεκροτομή θα καθορίσει τα αίτια του θανάτου. Αναμένεται να διενεργηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών Covid, προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρουν.

Η Αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει την υπόθεση προκειμένου να δει αν υπήρχε προηγούμενη καταγγελία για βία ή ανάλογο περιστατικό με την άτυχη γυναίκα.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που επικαλείται το in.gr, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα.

Αφότου έγινε γνωστό πως η γυναίκα έχασε τη ζωή της, ο σύζυγός της έφυγε από το σπίτι και παραμένει άφαντος μέχρι και τώρα. Kαθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, αναμένεται να υπάρξει κατάλληλη διάταξη για να γίνει προσαγωγή του. Τέλος, να σημειωθεί πως στο παρελθόν υπήρχαν καταγγελίες για ένταση στο σπίτι.

Ο θάνατος της 29χρονης αποτελεί την 16η δολοφονία γυναίκας στην χώρα το 2021.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…