Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέα απάντηση της ΔΕΕΠ στο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Νέα απάντηση της ΔΕΕΠ στο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

0

«Άλλες τόσες Μ.Ε.Θ. να διαθέταμε με τέτοια υπονόμευση κύριοι της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξάνθης θα ήταν γεμάτες», αναφέρει σε ανακοίνωση

Για «ανώφελο θόρυβο», «κορωνοκαπηλεία» και «υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας» κατηγορεί η ΔΕΕΠ ΝΔ Ξάνθης τη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζοντας την πολιτική κόντρα για τη διαχείριση της πανδημίας και την κατάσταση στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Όπως σημειώνει, «σήμερα τρία είναι τα σημαντικά όπλα που έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την πανδημία» και αναφέρει: 1) το εμβόλιο κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ότι είχαν υποστηρίξει πως τα εμβόλια αποτελούσαν «εμπόριο ελπίδας», 2) τη συστηματική χρήση του testing, χρεώνοντας στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι, «αμφισβητούσε τη χρησιμότητα των αυτοδιαγνωστικών τεστ και μιλούσε για «φωτογραφικό διαγωνισμό της Κυβέρνησης για τα self tests» και 3) την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας, καταγγέλλοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «σαμπόταρε ακόμη και τα περιοριστικά μέτρα σε μια περίοδο που όχι μόνο το Ε.Σ.Υ. αλλά και όλος ο ελληνικός λαός έδινε και εξακολουθεί να δίνει μάχη για να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές, καθώς υποκινούσε, συμμετείχε και καλούσε σε διαδηλώσεις, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο υπερμετάδοσης».

Η σχετική ανακοίνωση καταλήγει: «καθίσταται λοιπόν προφανές ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επενδύοντας στην προσπάθεια να διαρραγεί η σχέση των πολιτών με την πολιτεία όχι μόνο δε στηρίζει την εθνική προσπάθεια εξόδου από την παγκόσμια υγειονομική κρίση αλλά αντιθέτως την υπονομεύει αποθαρρύνοντας ανοιχτά όσους συμπολίτες μας επηρεάζονται από διάφορες ανυπόστατες θεωρίες από το να προσέλθουν να εμβολιαστούν. Άλλες τόσες Μ.Ε.Θ. να διαθέταμε με τέτοια υπονόμευση κύριοι της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξάνθης θα ήταν γεμάτες».

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Κούλογλου: «Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ»

Ο δημοσιογράφος και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, αυτή τη φορά με τη Νέα Αριστερά, παρε…