Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέα 48ωρη παράταση στα έργα της Περιφερειακής οδού Ξάνθης

Νέα 48ωρη παράταση στα έργα της Περιφερειακής οδού Ξάνθης

0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με τμηματική στένωση της λωρίδας θα είναι σε εφαρμογή έως το πρωί της Κυριακής για την τοποθέτηση στηθαίων

 

Πέμπτη (5η) παράταση 48 ωρών εφαρμόζεται από χθες, Παρασκευή στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης στηθαίων στην Περιφερειακή Οδό Ξάνθης, στο πλαίσιο του έργου «Εργασίες βραχυπρόθεσμων επεμβάσεων βελτίωσης επιπέδου οδικής ασφάλειας Εθνικής Οδού Νο2 εντός των ορίων του Ν. Ξάνθης» , λαμβάνοντας χώρα περιορισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, με τμηματική στένωση λωρίδας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε οχτώ θέσεις επί του τμήματος της Ε.Ο. που παρακάμπτει την πόλη της Ξάνθης, και κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε παράκαμψη ούτε διακοπή της κυκλοφορίας, αλλά η επιτρεπόμενη ταχύτητα θα μειώνεται σταδιακά για λόγους ασφαλείας και θα περιορίζεται έως τα 30 χλμ/ώρα, σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης.

Οι εργασίες λαμβάνουν χώρα από την 09:00 ώρα της Παρασκευής 17/12/2021 έως την 09:00 ώρα της Κυριακής 19/12/2021. Κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, προς πρόληψη τροχαίου ατυχήματος ή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξαφανίστηκε 34χρονος στην Καβάλα

Καβάλα: Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε- Κτηνοτρόφος είπε ότι είδε το…