Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή της Ξάνθης έως την Παρασκευή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή της Ξάνθης έως την Παρασκευή

0

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων

Αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τη διάρκεια εργασιών στην Περιφερειακή Οδό Ξάνθης, η Δ.Α. Ξάνθης θέτει σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε τον περιορισμό κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, με τμηματική στένωση λωρίδας, λόγω εργασιών τοποθέτησης στηθαίων στην Περιφερειακή Οδό Ξάνθης, στο πλαίσιο του έργου «Εργασίες βραχυπρόθεσμων επεμβάσεων βελτίωσης επιπέδου οδικής ασφάλειας Εθνικής Οδού Νο2 εντός των ορίων του Ν. Ξάνθης».

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε οχτώ θέσεις επί του τμήματος της Ε.Ο. που παρακάμπτει την πόλη της Ξάνθης. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα πραγματοποιηθεί παράκαμψη της κυκλοφορίας, αλλά η επιτρεπόμενη ταχύτητα θα μειώνεται σταδιακά και θα περιορίζεται έως τα 30 χλμ/ώρα.

Οι εργασίες θα λάβουν χώρα από την 09:00 ώρα της Τετάρτης 01/12/2021 έως την 09:00 ώρα της Παρασκευής 03/12/2021. Κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, προς πρόληψη τροχαίου ατυχήματος ή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Οκτώ πελάτες χωρίς πιστοποιητικά εντοπίστηκαν σε κατάστημα εστίασης της Ξάνθης

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, καθώς και 15νθήμερη αναστολή. Π…