Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κάλεσμα για καθολικό εμβολιασμό από τη ΔΕΕΕΠ ΝΔ Ν. Ξάνθης

Κάλεσμα για καθολικό εμβολιασμό από τη ΔΕΕΕΠ ΝΔ Ν. Ξάνθης

0

Με εμπιστοσύνη στην Επιστήμη και στους ανθρώπους που την υπηρετούν

Κάλεσμα προς όλους για εμβολιασμό απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού απευθύνουν η υπεύθυνη Τομέα Υγείας Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Δέσποινα Σταμπουλή και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Ξάνθης Αλέξανδρος Νταμπουρατζής. Στη σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «καλούμε όλους τους πολίτες του νομού Ξάνθης , χριστιανούς και μουσουλμάνους,  να εμβολιαστούν έναντι του νέου κορονοϊού προκειμένου να διαφυλάξουν την ίδια τους τη  ζωή, να προστατέψουν τους αγαπημένους τους ηλικιωμένους και να συμβάλλουν στην εξάλειψη της πανδημίας που συνεχίζει να απειλεί την ανθρωπότητα!

Το ΕΜΒΟΛΙΟ, το πολύτιμο αυτό δώρο της επιστήμης είναι το μοναδικό μας όπλο έναντι του αόρατου αυτού εχθρού, η χρήση μάσκας και η προσεκτική Υγιεινής των χεριών συνεχίζουν να αποτελούν επιτακτικούς Τρόπους συμπεριφοράς έναντι της πανδημίας από όλους μας. Οι μεταλλάξεις αποτελούν την φυσική εξέλιξη της πορείας κάθε ιού , τέτοια ήταν η μετάλλαξη Δέλτα όπως και πρόσφατα η μετάλλαξη Όμικρον.

Μόνο με εμπιστοσύνη στην Επιστήμη και στους ανθρώπους που την υπηρετούν θα μπορέσει η ανθρωπότητα  να νικήσει  κι αυτή την πανδημία όπως νίκησε κι αυτές του παρελθόντος με τα μέσα που κάθε φορά διέθετε. Ας ορθώσουμε το ανάστημα μας έναντι του κορωνοϊού με συμμάχους μας την ψυχραιμία, την λογική, τον έγκαιρο εμβολιασμό μας!

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ  οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο ΓΝΞ είναι ανεμβολίαστοι, δεν είναι τυχαίο και δυστυχώς δεν είναι λίγοι!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…