Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ικανοποιημένος από τη θητεία του ο Νίκος Ευφραιμίδης

Ικανοποιημένος από τη θητεία του ο Νίκος Ευφραιμίδης

0

Δήλωση αποχαιρετισμού με την ολοκλήρωση της θητείας του ως αντιπεριφερειάρχη

Τονίζει ότι είναι πρόθυμος να συνεχίσει να προσφέρει. Ευχαριστεί συνοδοιπόρους και συνεργάτες

 

Σε δήλωση με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του στη θέση του αντιπεριφερειάρχη προχώρησε ο Νίκος Ευφραιμίδης, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τα αποτελέσματα, σε μία δύσκολη και ιδιαίτερη περίοδο και ευχαριστώντας όσους στάθηκαν αρωγοί όλο αυτό το διάστημα. Αναλυτικά αναφέρει: «Σύμφωνα με τη δημοσιευθείσα απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, ολοκληρώνω στις 31 Δεκεμβρίου 2021τη θητεία μου ως Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης.

Άσκησα τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης σε μια περίοδο που επικράτησαν ιδιαίτερες συνθήκες, οι οποίες υπαγόρευσαν αλλαγές στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και επέφεραν τροποποιήσεις των σχεδιασμών. Εντούτοις – παρά τις αντιξοότητες –, προτάχθηκαν δράσεις, μελέτες και έργα και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβλήθηκε και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν.

Τα έργα και οι δράσεις που έχει ανάγκη ο τόπος προϋποθέτουν μια σταθερή και διαρκή προσπάθεια, που μπορεί να υλοποιηθεί από μια ομάδα που προτάσσει τις ανάγκες του τόπου ως πρώτη και μοναδική προτεραιότητα. Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που είχα την ευκαιρία να δουλέψω, από μια τόσο σημαντική θέση, για τον τόπο μου – γεγονός που αποτελεί τον κεντρικό λόγο της ενασχόλησής μου με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Παράλληλα με την άσκηση των καθηκόντων του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη, ασκούσα καθήκοντα ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, αναπληρωτής Πρόεδρος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της ΠΑΜΘ, Αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Ροδόπης-Ξάνθης και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Η Στήριξη», και δηλώνω πρόθυμος να συνεχίσω να προσφέρω, καθώς, όπως δήλωσα κατά την ανάληψη των καθηκόντων μου, πιστεύω σταθερά και αταλάντευτα ότι «η Ξάνθη μπορεί και πρέπει να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της».

Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και μου ανέθεσε την ευθύνη της διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, την Εκτελεστική Γραμματέα κα. Κοσμίδου Ζωή για την ειλικρινή συνεργασία και ενεργή στήριξη στα θέματα που απασχόλησαν τις υπηρεσίες της ΠΕ Ξάνθης, και βέβαια όλες τις Διευθύνσεις και το προσωπικό των υπηρεσιών της ΠΕ Ξάνθης – τους καθημερινούς συνεργάτες μου –, που παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων της πανδημίας, εργάστηκαν με συνέπεια και επαγγελματισμό και ανταπεξήλθαν πλήρως στις απαιτήσεις του έργου τους.

Τέλος, ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Ξάνθης, που με την ψήφο του – καθώς με ανέδειξε πρώτο σε ψήφους Περιφερειακό Σύμβουλο –, αποτέλεσε διαρκή πυξίδα του τρόπου άσκησης των καθηκόντων μου και μου έδινε δύναμη να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να δικαιώσω τις προσδοκίες του».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Από το Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων τα 2,5 εκ. ευρώ για την αγροτική οδοποιία στο Λιβάδι

Συνάντηση Τσέπελη με Άδωνι Γεωργιάδη – Το twitter υπουργού   Ο δήμαρχος Ξάνθης στα Τουριστ…