Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΙΧ διακινητή έπεσε πάνω σε νταλίκα για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο

ΙΧ διακινητή έπεσε πάνω σε νταλίκα για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο

0

Δύο συλλήψεις διακινητών στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής–Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός-διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε σε προπορευόμενη νταλίκα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών διακινούμενων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Επιπλέον, ο οδηγός– διακινητής μετά την πρόσκρουση και την ακινητοποίηση του οχήματος διέφυγε πεζός, αλλά εντοπίσθηκε σε παρακείμενη αγροτική περιοχή και συνελήφθη, αντιστεκόμενος στη σύλληψη. Τέλος, επισημαίνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης ενώ από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή τη Δευτέρα 6-12-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα δύο  μη νόμιμους μετανάστες.

Συνολικά και από τις δύο υποθέσεις κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης και Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…