Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η ΕΠΣ Ξάνθης ανέβαλε τις αναμετρήσεις της Α΄ Κατηγορίας και καλεί σε στήριξη του ΑΟΞ

Η ΕΠΣ Ξάνθης ανέβαλε τις αναμετρήσεις της Α΄ Κατηγορίας και καλεί σε στήριξη του ΑΟΞ

0

Το ευχαριστώ της ΠΑΕ Ξάνθης

Την αναβολή των Σαββατιάτικων αναμετρήσεων για την 12η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας αποφάσισε η ΕΠΣ Ξάνθης, με σκοπό παίκτες, παράγοντες, προπονητές και φίλαθλοι των ομάδων να έχουν την δυνατότητα να βρεθούν στο Xanthi Arena και να στηρίξουν την προσπάθεια του ΑΟΞ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για την 7η αγωνιστική της Super League 2(14:45).

Η 12η αγωνιστική που είναι και η πρώτη του δεύτερου γύρου θα γίνει την αμέσως επόμενη Κυριακή(19/12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης αναφέρει: “Αγαπητοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου ο αγαπημένος μας ΑΟΞ αγωνίζεται εντός έδρας υποδεχόμενος τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα μας έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο και πρέπει όλοι μας να υποστηρίξουμε τους προπονητές και ποδοσφαιριστές σε αυτό το παιχνίδι ώστε ο ΑΟΞ να συνεχίσει να είναι ψηλά και να επιστρέψει εκεί που ανήκει ανάμεσα στους κορυφαίους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης διαχρονικά είναι δίπλα στον ΑΟΞ και όποτε ζητηθεί, συνδράμει για συμπαράσταση στην μεγάλη ομάδα του Νομού.

Για αυτό το λόγο αναβάλλει τους αγώνες της Α’ κατηγορίας που ήταν να διεξαχθούν το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου. Η 12η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες για την κατανόηση που δείχνουν τα σωματεία της Α’ κατηγορίας.”

Το ευχαριστώ της ΠΑΕ Ξάνθης

«Ο Α.Ο Ξάνθη Π.Α.Ε, θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ Ξάνθης, κο. Γιώργο Πανίδη, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της για την απόφασή τους να αναβάλουν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας το Σάββατο (11/12), λόγω του αγώνα της ομάδας μας το Σάββατο 11/12 στις 14:45.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …