Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γεύματα αγάπης από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «της Θράκης

Γεύματα αγάπης από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «της Θράκης

0

Προσφορά στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται σε γηροκομεία και μονάδες φροντίδας που λειτουργούν στη Θράκη, αλλά και σε συσσίτια που προσφέρουν οι Μητροπόλεις

Γεύματα αγάπης πρόσφερε τα φετινά Χριστούγεννα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται σε γηροκομεία και μονάδες φροντίδας που λειτουργούν στη Θράκη, αλλά και σε συσσίτια που προσφέρουν οι Μητροπόλεις.

Ως μια ένδειξη προσφοράς και σεβασμού προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλησε μέσα από τα χριστουγεννιάτικα γεύματα να επικοινωνήσει με όλους τους ηλικιωμένους, στέλνοντας τις θερμότερες ευχές της για υγεία και μακροημέρευση.

Οι προσφορές των γευμάτων αφορούσαν και τις τρεις περιφερειακές ενότητες της Θράκης (Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου) και ειδικότερα: το Ιωακείμειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Αλεξανδρούπολης, το Σταυρίδειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» της Ι.Μ. Αλεξανδρούπολης, τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Χριστιανικού Συλλόγου Κομοτηνής, την Τράπεζα Αγάπης Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου που λειτουργούν από την Ι.Μ. Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου και τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ο Άγιος Παντελεήμων» της Ι.Μ. Ξάνθης και Περιθεωρίου.

Στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ο Άγιος Παντελεήμων» που λειτουργεί στην Ξάνθη, ύστερα από πρωτοβουλία της διοίκησης του ιδρύματος, το εορταστικό μενού των τεσσάρων πιάτων επιμελήθηκαν δυο σεφ εκπαιδευτές, οι Θόδωρος Σώρρος και Γιώργος Κοντογιαννίδης, με τη βοήθεια των σπουδαστών τους από το ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δήμος Ξάνθης: Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός πυροπροστασίας για δομημένα ακίνητα που βρίσκονται κοντά σε δάση

Πρέπει να συνταχθεί Έντυπο Αξιολόγησης Επικινδυνότητας και Τεχνικής Έκθεσης αρμόδιου τεχνι…