Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Έρχεται το Night Santa Run το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη

Έρχεται το Night Santa Run το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη

0

Δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σημείο εκκίνησης το AXD στην παραλιακή

Μετά το 1ο διαδικτυακό (λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων) SantaRun που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στο NightSantaRun, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 18.30 με σημείο εκκίνησης το selfiepoint AXD στην παραλιακή λεωφόρο.

Η δράση έχει και φιλανθρωπικό σκοπό καθώς οι συμμετέχοντες μπορούν εφόσον το επιθυμούν, να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ιδανικά ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο (1 λίτρου), ζάχαρη, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, γάλα εβαπορέ, αλεύρι), τα οποία θα παραδοθούν μέσω του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Μέριμνα Αλεξανδρούπολης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σημείο αφετηρίας του Night Santa Run είναι το σημείο #AXD στην παραλιακή.

Ακολούθως, η διαδρομή με κατεύθυνση προς τον Φάρο και κατέβασμα από τη ράμπα στη νέα παραλιακή ζώνη φτάνει μέχρι τον Άγιο Εύπλου, επιστροφή μέσα από το λιμάνι, ανέβασμα από την ανηφόρα της οδού Κύπρου στο λιμάνι και επιστροφή στο σημείο #AXD.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής το κόκκινο σκουφάκι του Άη Βασίλη και η καλή διάθεση!

Χριστουγεννιάτικα κεράσματα, χορευτικά και εορταστικές μελωδίες από τη Φιλαρμονική Δήμου Αλεξανδρούπολης θα περιμένουν τους συμμετέχοντες στο σημείο τερματισμού!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ψηφιδωτά λάμποντα!

«…είχε στα μάτια ψηφιδωτό τον καημό της Ρωμιοσύνης, εκείνου του πέλαγου τον καημό σαν ήβρε…