Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επίθεση Μ. Μπαράν στην κυβέρνηση για την υποβάθμιση της παροχής υπηρεσιών Υγείας στην Ξάνθη

Επίθεση Μ. Μπαράν στην κυβέρνηση για την υποβάθμιση της παροχής υπηρεσιών Υγείας στην Ξάνθη

0

Άσκησε κριτική μιλώντας για το νομοσχέδιο «Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας»

Ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν μιλώντας την Τετάρτη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την «Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας» επισήμανε  πως  για ακόμη μια φορά η Κυβέρνηση, αδύναμη να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών στον τομέα της υγείας και όχι μόνο, έφερε προς συζήτηση ένα νομοσχέδιο, με τρόπο προσχηματικό επιδιώκοντας να κυλήσει γι΄ αυτή ο χρόνος, άμεσα και ανώδυνα εν μέσω πανδημίας.

Ασκώντας κριτική στον τρόπο που διαχειρίζεται το σύστημα Υγείας η κυβέρνηση, και εν μέσω πανδημίας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Νομό Ξάνθης «όπου η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου παρ’ ολες τις προσπάθειες που καταβάλλει ο καθένας από την πλευρά του». Όπως είπε, «παρά ταύτα η Κυβέρνηση έχει προβεί σε αναστολή λειτουργίας των Αγροτικών Ιατρείων καθώς και στην υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Αβδήρων το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας. Απογοήτευση δε προκαλεί και η κατά το δοκούν απόφαση συρρίκνωσης, των ΚΥ της 4ης ΥΠΕ και οι εξαιρέσεις που προέκυψαν. Οι επισκέψεις στελεχών της Κυβέρνησης δεν αρκούν ως προς την επίλυση προβλημάτων, όταν συνοδεύονται από μεροληπτικές αποφάσεις».

Κλείνοντας είπε: «Εμείς ως Κίνημα Αλλαγής, περιμένουμε από εσάς αυτοκριτική, παραγωγή πραγματικής και όχι στείρας  πολιτικής. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, ούτε πολυτέλειες για μεγάλα λόγια χωρίς αντίκρισμα».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» η κινητροδότηση των ιατρών στο Γ.Ν.Ξ.

Καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία δεν έχει υιοθετηθεί – Το «βλέπει εκ νέου» η νέα δημ…