Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιστιστική βοήθεια σε 100 οικογένειες της Ξάνθης από τη Μητρόπολη και την «Αποστολή»

Επιστιστική βοήθεια σε 100 οικογένειες της Ξάνθης από τη Μητρόπολη και την «Αποστολή»

0

Πραγματοποιήθηκε η μηνιαία διανομή του προγράμματος

 

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Του Θεού Σοφίας, πραγματοποιήθηκε η μηνιαία διανομή του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας σε εκατό δικαιούχες οικογένειες της Μητροπόλεώς μας με χαμηλό εισόδημα.

Το εν λόγω πρόγραμμα αποτελεί το αποτέλεσμα συνεργασίας της Μητρόπολης Ξάνθης με την Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των καταστημάτων «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και εντάσσεται σε μία συνολική προσπάθεια της Μητρόπολής μας που σκοπό έχει την ανακούφιση συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από την εντεινόμενη κρίση.

«Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στην Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση « ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και τις εργώδεις προσπάθειες του Διευθυντού της κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα, προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση στην Μητρόπολή μας του σημαντικού αυτού προγράμματος», σημειώνεται από την πλευρά της Μητρόπολης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

680.000 ευρώ σε 580 καπνοπαραγωγούς της Ξάνθης

Με δικαστική απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης για την γνωστή υπόθεση της Καπνικής Μιχαηλί…