Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δρομέας Θράκης: Πεζοπορία στο μονοπάτι Κουμαριών Άβαντα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Δρομέας Θράκης: Πεζοπορία στο μονοπάτι Κουμαριών Άβαντα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

0

Μία διαδρομή κατάλληλη και για οικογένειες

Θέλετε να δείτε τον Χριστουγιεννιάτικο στολισμό που δημιουργεί κάθε Δεκέμβρη η φύση προσφέροντας μας το πιο μαγευτικό Χριστουγιεννιάτικο τοπίο;

Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον Δρομέα Θράκης στην επόμενη πεζοπορία που διοργανώνει και δεν είναι άλλη από αυτήν στο μονοπάτι των Κουμαριών στον Άβαντα του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για μία διαδρομή πανέμορφη όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τους κατακόκκινους καρπούς των κουμαριών που κρέμονται από τα κλωνάρια του δέντρου δημιουργώντας Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο.

Η διαδρομή είναι κατάλληλη για αρχάριους και οικογένειες με παιδιά με καλή φυσική κατάσταση. Η απόσταση είναι λιγότερο από 6χλμ ενώ η υψομετρική διαφορά δεν ξεπερνάει τα 240 μέτρα.

Αυτό κάνει την διαδρομή ευχάριστη χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίας επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να εστιάσουν στην ομορφιά της φύσης.

Εθελοντές του χωριού Άβαντα σε συνεργασία με τον πρόεδρο της κοινότητας Γιώργο Χατζηγεωργίου και το δασαρχείο έχουν φροντίσει ώστε το μονοπάτι να είναι ανοιγμένο και εύκολα προσβάσιμο για να απολαύσουν οι περιπατητές το μονοπάτι μέσα από το κατάφυτο δάσος με τις κουμαριές.

Σημείο εκκίνησης είναι ο χώρος αναψυχής Αισύμης ή στην πλατεία του Άβαντα, στην εκκλησία στις 9πμ.

Φορέστε την Χριστουγιεννιάτικη σας διάθεση και δηλώστε εγκαίρως την συμμετοχή σας.

Αρχηγοί αποστολής: Κική Τσακαλδήμη-τηλ. 697 463 2222 και Δημήτρης Κωστόπουλος-τηλ.6937318054. Την πεζοπορία υποστηρίζει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ)

Εγγραφές γίνονται στην παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5j1l5Ysi-zLVT-dtEkRalZKiN5SuK_wLOuyqeZF24PfKsIQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…