Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

0

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή από τον γραμματέα της ΝΕ ΚΙΝΑΛ Ξάνθης Δ. Παλτόγλου: «Η χώρα έχει ανάγκη από ένα δυνατό Κίνημα Αλλαγής»

Προσέλευση στις κάλπες με ταυτότητα και παράκληση για συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής μέλους/φίλου εκ των προτέρων, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός

Σε λιγότερο από 24 ώρες ανοίγουν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, μέσω αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών και της δυνατότητας συμμετοχής σε όσους εγγράφως δηλώσουν ότι είναι φίλοι ή μέλη του κόμματος.

Σε οργανωτικό επίπεδο υπάρχει ετοιμότητα, καθώς ορίστηκαν οι εφορευτικές επιτροπές των εκλογικών κέντρων, έγινε έλεγχος των tablet και επιθεωρήθηκαν οι χώροι που θα φιλοξενήσουν τη διαδικασία. Αναπόφευκτα σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται εσπευσμένα αντικατάσταση μελών των εφορευτικών επιτροπών με τους αναπληρωματικούς τους λόγω νόσησης από covid και υποχρέωσης αυτοπεριορισμού.

Όπως ενημερώνει ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης Δημήτρης Παλτόγλου, σε κάθε εφορευτική επιτροπή συμμετέχουν τρία μέλη, ο πρόεδρος, ο γραμματέας και ο χειριστής της ταμπλέτας. Ο τελευταίος καταχωρίζει τα στοιχεία του ψηφοφόρου και εντοπίζει τον εκλογικό αριθμό. Μετά το άνοιγμα της κάλπης η επιτροπή αποστέλλει κεντρικά τα τελικά αποτελέσματα.

Κάθε ψηφοφόρος καλείται να προσέλθει με την αστυνομική του ταυτότητα, προκειμένου να ελέγχεται η ταυτοπροσωπία. Η Ν.Ε. απευθύνει παράκληση, ώστε οι ψηφοφόροι να προσέρχονται με προσυμπληρωμένη την αίτηση εγγραφής μέλους-φίλου, που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΚΙΝΑΛ (https://kinimaallagis.gr/gggg/uploads/2021/12/xristika2.pdf) ή να την προμηθευτεί από κάποιο μέλος ή θεσμικό εκπρόσωπο του κόμματος. «Το ζητούμε αυτό προκειμένου, τηρώντας τα μέτρα κατά της διασποράς της πανδημίας, ο καθένας να παραμένει τον ελάχιστο δυνατό χρόνο στο εκλογικό κέντρο», σημειώνει διευκρινιστικά ο κ. Παλτόγλου.

«Να κάνουμε πράξη από που ονειρευόταν η Φώφη Γεννηματά, να διαφυλάξουμε την ενότητα του Κινήματος Αλλαγής»
Δημήτρης Παλτόγλου
Γραμματέας ΝΕ ΚΙΝΑΛ Ξάνθης

Ο ίδιος αναφερόμενος στην κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών δήλωσε: «Το μήνυμά μου είναι να έχουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή γι’ αυτό καλούμε να συμμετέχουν στις εκλογές όσοι αισθάνονται κοντά στο ΚΙΝΑΛ και να ψηφίσουν τον πρόεδρο της επιλογής τους. Αυτό που θέλουμε είναι αυτό που ονειρευόταν η Φώφη Γεννηματά, η διαφύλαξη της ενότητας του χώρου. Η χώρα μας έχει ανάγκη από ένα δυνατό Κίνημα Αλλαγής». Ο κ. Παλτόγλου ευχαρίστησε θερμά τους δήμους για την παραχώρηση των χώρων και του εκλογικού εξοπλισμού (κάλπες, παραβάν κλπ).

 

 

 

 

Τα εκλογικά κέντρα στην Ξάνθη

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΔΗΜ.ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΞΑΝΘΗ
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΔΗΜ.ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΞΑΝΘΗ
ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ Αίθουσα Εκδηλώσεων Παλιού Δημαρχείου, Άβδηρα ΑΒΔΗΡΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ Αμφιθέατρο πολιτιστικού κέντρου Γενισέας ΓΕΝΙΣΕΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΜΙΝΘΗΣ ΣΜΙΝΘΗ
ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ  Κοινοτικό Κτίριο Τοξότες ΤΟΞΟΤΕΣ
ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ Πολιτιστικό Κέντρο, Άβατο ΑΒΑΤΟ
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…