Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 5.000 ευρώ πρόστιμο και 15νθήμερη αναστολή σε κατάστημα της Δράμας

5.000 ευρώ πρόστιμο και 15νθήμερη αναστολή σε κατάστημα της Δράμας

0

Για είσοδο πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά. 300 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε και στον πελάτη

Συνεχίστηκαν και τη Δευτέρα οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Συνολικά, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 81.707 έλεγχοι, από τους οποίους οι 38.776 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 652 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 3 συλλήψεις. Παράλληλα, επιβλήθηκαν και 18 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Αναλυτικά οι έλεγχοι και τα αποτελέσματα:

  • 553 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 552 πρόστιμα των 300 ευρώ και 1 των 150 ευρώ, εκ των οποίων 11 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • 95 παραβάσεις και 3 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Ειδικότερα, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

-επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα της Δράμας, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για είσοδο 1 πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 300 ευρώ πρόστιμο στον πελάτη

-βεβαιώθηκαν 8 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων. Επιπλέον, 1 παράβαση για μη χρήση μάσκας, σε επιβάτη οχήματος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…