Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Τρεις εποχικές προσλήψεις στο Κέντρο Πολιτισμού για τα Χριστούγεννα

Τρεις εποχικές προσλήψεις στο Κέντρο Πολιτισμού για τα Χριστούγεννα

0
stolismos xanthi

Ειδικότητας ΥΕ Εργατών-Γενικών Καθηκόντων

 

Αιτήσεις έως τις 8 Νοεμβρίου

 

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης θα προβεί στην πρόσληψη τριών ατόμων (3) ΥΕ Εργατών-Γενικών Καθηκόντων για τις ανάγκες διοργάνωσης των Χριστουγεννιάτικων – Πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων 2021 με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου,

Το προσωπικό θα εργαστεί από την 15η Νοεμβρίου 2021 έως και την 14η Ιανουαρίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά στο Τμήμα Δ/κών & Οικονομικών Υπηρεσιών του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, Πλατεία Διοικητηρίου 1α, 5ος όροφος από 02.11.2021 έως 08.11.2021, κατά τις εργάσιμες ώρες.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Αίτηση.

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1994 ότι ο υποψήφιος είναι άνεργος κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης ή κάρτα ανεργίας και ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του Δήμου στα Δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένος ή πιστοποιητικό εγγραφής στα δημοτολόγια του Δήμου (για τους άγαμους).

Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ή της κοινότητας για τη μόνιμη κατοικία του υποψηφίου (Ν.2647/1998, άρθ. 4, παρ. 5).

 

Πρόσληψη ενός ατόμου στο Κέντρο Υποστήριξης & Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής-Παιδικής και Τρίτης Ηλικίας Δήμου Αβδήρων

 

Καταληκτική Ημερομηνία:  Δευτέρα 8 Νοεμβρίου

Το Κέντρο Υποστήριξης & Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής-Παιδικής και Τρίτης Ηλικίας Δήμου Αβδήρων ανακοινώνει την πρόσληψη 1 ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών. Επικοινωνία: 25413 52559

 

 

Στο ΑΣΕΠ η νέα προκήρυξη για 1.477 μόνιμους στους δήμους

 

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ έφτασε μετά από πολλές καθυστερήσεις η νέα προκήρυξη του υπουργείου Εσωτερικών για 1.477 μόνιμες θέσεις σε δήμους. Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Εσωτερικών κατέληξε στο να στείλει στην Ανεξάρτητη Αρχή δυο αιτήματα για 786 θέσεις το ένα και 691 θέσεις το δεύτερο. Και τα δυο αιτήματα αφορούν ειδικότητες από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας.

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέες θέσεις μηχανικών, οικονομολόγων και στελεχών πληροφορικής προκειμένου να συμβάλουν στην κατασκευή μικρών και μεγάλων έργων από τους δήμους, το πέρασμα στην ψηφιακή εποχή αλλά και στο συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας.

Ειδικότητες

 

Σε αυτή την κατεύθυνση οι ειδικότητες μεταξύ άλλων θα αφορούν, ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, ΠΕ Γεωτεχνικών – Κτηνιατρικής, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ΠΕ Γεωτεχνικών (Κτηνίατρος), ΠΕ Γεωτεχνικών (Γεωπόνος), ΠΕ Μηχανικών (Αρχιτεκτόνων), ΠΕ Γεωτεχνικών (Δασολόγος), ΠΕ Μηχανικών (Αγρονόμος – Τοπογράφος), ΠΕ Μηχανικών (Πολιτικός Μηχανικός), ΠΕ Περιβάλλοντος, ΤΕ Μηχανικών, ΤΕ Τεχνολόγων Τροφίμων, ΠΕ Γεωτεχνικών Κτηνιάτρων, ΤΕ Μηχανικών (Δομικών Έργων / Έργων Υποδομής), ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (Κοινωνικών Λειτουργών).Τέλος η προκήρυξη θα προβλέπει προσλήψεις,  μεταξύ άλλων, στους δήμους και τις Περιφέρειες:  Δήμος Αθηναίων, Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, Δήμος Ιωαννιτών, Δήμος Ορεστιάδας, Δήμος Πολυγύρου, Δήμος Ρεθύμνης, Δήμος Σητείας, Δήμος Χανίων, Δήμος Ωρωπού, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Περιφέρεια Αττικής, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφέρεια Κρήτης, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφέρεια Στερεάς.

giatros

 

Η μεγάλη προκήρυξη για 4.910 προσλήψεις στα νοσοκομεία

Έτοιμη προς έκδοση είναι η προκήρυξη του ΑΣΕΠ του υπουργείου Υγείας για 4.910 προσλήψεις στα νοσοκομεία για νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό.

Τη νέα μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αφορά τη μονιμοποίηση 4.000 Νοσηλευτών και 910 λοιπών ειδικοτήτων στα Νοσοκομεία όλης της χώρας έχει προαναγγείλει τόσο ο νυν Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης,

H νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ αναμενόταν να «βγει» μέσα στον Σεπτέμβριο που πέρασε. Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανέφερε πως η έκδοση της σχετικής προκήρυξης μετατίθεται για τον Νοέμβριο του 2021. «Αυτή τη στιγμή, στο ΕΣΥ έχουμε 2.100 μόνιμους ιατρούς που μπήκαν τα τελευταία δύο χρόνια και είναι 2.000 επικουρικοί και αντιστοίχως είναι άλλοι 12.000 επικουρικοί νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό», δήλωσε ο κ. Πλεύρης. Και πρόσθεσε πως, «ενδεχομένως μέσα στον Οκτώβριο, σίγουρα μέσα στο Νοέμβριο, αναμένεται προκήρυξη για 4.000 νοσηλευτές και για 910 άτομα λοιπών ειδικοτήτων».

 

Έρχονται 5.500 προσλήψεις εκπαιδευτικών

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην κάλυψη των κενών που παρουσιάστηκαν εξαιτίας του μεγάλου αριθμού συνταξιοδοτήσεων, αλλά και του μεγάλου αριθμού αδειών τις οποίες δικαιούνται οι εκπαιδευτικοί.

Όπως σημείωσε: «Όταν ξεκίνησε η σχολική χρονιά είχαμε περίπου 1.000 άδειες, ενώ σήμερα είναι περισσότερες από 3.000. Πρόκειται για άδειες που ζητούν οι εκπαιδευτικοί λόγω μητρότητας, ασθενειών, αναρρωτικές άδειες, τις οποίες ασφαλώς και δικαιούνται και οφείλουμε να τις αναπληρώσουμε έτσι ώστε να θωρακίσουμε το εκπαιδευτικό σύστημα και να εξασφαλίσουμε την πλήρη λειτουργία του.

Στις πρώτες φάσεις προσλήψεων αναπληρωτών που ξεκίνησαν τον Αύγουστο, καλύφθηκαν σχεδόν όλες οι τότε ανάγκες.

Ωστόσο, πρόκειται για μία δυναμική κατάσταση, καθώς καθημερινά προκύπτουν νέες. Η κάλυψη των αναγκών αντιμετωπίζεται με πρόσληψη αναπληρωτών, ενώ γίνεται φέτος και προσπάθεια για βελτίωση της διαχείρισης του προσωπικού σύμφωνα με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο.

Συγκεκριμένα, έχουν δρομολογηθεί προσλήψεις για 5.500 πρόσθετους εκπαιδευτικούς. Για να καλυφθούν οι ανάγκες που έχουν προκύψει ξεκίνησε ήδη από την περασμένη Παρασκευή η διαδικασία για την άμεση πρόσληψη 2.512 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στη Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου», κατέληξε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…