Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τη Philoxenia επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Ξάνθης

Τη Philoxenia επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Ξάνθης

0

Παρακολούθησε την εκδήλωση Παρουσίαση επενδυτικών εργαλείων στον Τουρισμό» του Τομέα Μακεδονίας Θράκης του ΥΠΕΣ και επισκέφθηκε το περίπτερο της ΠΑΜΘ

 

Καλεσμένος του υφυπουργού Σ. Καλαφάτη ο Παναγιώτης Αμβροσιάδης παραβρέθηκε στις εκθέσεις Philoxenia και Hotelia

Ο αντιδήμαρχος Ξάνθης αρμόδιος για θέματα Τουρισμού κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης παρακολούθησε το πρωί του Σαββάτου τις εργασίες της εκδήλωσης «Παρουσίαση επενδυτικών εργαλείων στον Τουρισμό», του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών το οποίο στηρίζει πρωτοβουλίες που ενισχύουν το τουριστικό άνοιγμα της χώρας στο διεθνές περιβάλλον. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκθέσεων Philoxenia και Hotelia, στο περίπτερο 13 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Μετά την συνάντησή του με τον Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη ο κ. Αμβροσιάδης επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου ο Δήμος Ξάνθης είχε ξεχωριστή παρουσία, με ενημερωτικό υλικό και τοπικά προϊόντα και παράλληλα δήλωσε:  «Οι οδηγίες του Δημάρχου μας, Μανώλη Τσέπελη είναι τον επόμενο χρόνο να πραγματοποιήσουμε ως Ξάνθη και ως Δήμος, σειρά δράσεων και ενεργειών και να λειτουργήσουμε όπου μπορούμε ως επιταχυντής των έργων και των δράσεων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο, ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα και την ελκυστικότητα της Ξάνθης. Θέλουμε να αναδείξουμε την μοναδική ομορφιά της περιοχής μας και τις εναλλακτικές δράσεις τουρισμού που προσφέρει, στην αρχή στους Βαλκάνιους φίλους μας και στην συνέχεια σε όλο τον κόσμο».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακριβότερα κατά 33% τα διόδια στην Εγνατία

Περίπου 5 ευρώ επιπλέον η διαδρομή Ξάνθη -Θεσσαλονίκη με επιστροφή – Στο τέλος της ε…