Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Superleague 2: Επιστολή στον Γιάννη Οικονόμου για τα τηλεοπτικά

Superleague 2: Επιστολή στον Γιάννη Οικονόμου για τα τηλεοπτικά

0

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα χωρίς να έχει βρεθεί λύση

Επιστολή προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου έστειλε τη Δευτέρα (08/11) το προεδρείο της Superleague 2, ζητώντας του να παρέμβει για να λυθεί το πρόβλημα των τηλεοπτικών μεταδόσεων της κατηγορίας.

Το πρωτάθλημα του δεύτερου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο (06-07/11) δίχως κάλυψη των αγώνων, καθώς δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με την ΕΡΤ.

Ως εκ τούτου, κάποια απ’ τα ματς του πρωταθλήματος καλύφθηκαν μέσω live streaming από το Facebook της Λίγκας ή το One (Ολυμπιακός Β’-ΠΑΟΚ Β’) ή από κανάλια των ομάδων στο YouTube (ΑΕ Κηφισιάς-Παναθηναϊκός Β’).

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στη επιστολή τους προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο οι άνθρωποι της Super League 2 αναφέρθηκαν και στο γεγονός ότι δεν καλύφθηκαν οι αγώνες ούτε ραδιοφωνικά για πρώτη φορά από το κρατικό ραδιόφωνο, εκφράζοντας τα έντονα παράπονά τους για τη συγκεκριμένη απόφαση της ηγεσίας της ΕΡΤ.

Η επιστολή (που κοινοποιήθηκε και προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη) καταλήγει με την παράκληση της Super League 2 προς τον κ. Οικονόμου για να παρέμβει και να δώσει λύση στο τηλεοπτικό «…όπως σας παραθέσαμε στη συνάντηση που είχαμε μαζί σας στις 26 Οκτωβρίου».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έρχεται το ποδηλατικό διήμερο στη Θάσο το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου

Με το γύρο του νησιού και ανάβαση στο Τρίκορφο Η Περιβαλλοντική Κίνηση Θάσου με την οργανω…