Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Στο soundtrack του “Echoes of the Past” οι αδελφές Βουγιουκλή

Στο soundtrack του “Echoes of the Past” οι αδελφές Βουγιουκλή

0

«Συγκινούμαστε βαθιά που δώσαμε τις φωνές μας στο ανατριχιαστικό αυτό μοιρολόι» έγραψαν στο facebook η Ελένη και η Σουζάνα

Οι αδελφές Βουγιουκλή, Ελένη και Σουζάνα συμμετείχαν στο soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας “Echoes of the Past” (Καλάβρυτα 1943), που έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.

«Συγκινούμαστε βαθιά που δώσαμε τις φωνές μας στο ανατριχιαστικό αυτό μοιρολόι που έγραψαν ο Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος και η Ουρανία Πατέλλη για την ταινία “Echoes of the Past”, την ταινία που αφορά στη Σφαγή των Καλαβρύτων», έγραψαν οι ίδιες στο facebook.

Το πολεμικό δράμα του Νικόλα Δημητρόπουλου, αφορά τη σφαγή τον Καλαβρύτων. Σύμφωνα με την υπόθεση, η Καρολάιν Μάρτιν, δικηγόρος και εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης εναντίον της ελληνικής αξίωσης για πολεμικές αποζημιώσεις για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισκέπτεται την Ελλάδα και συναντά τον Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους εν ζωή επιζήσαντες της Σφαγής των Καλαβρύτων του 1943. Όσο ο Νικόλας εξιστορεί τα γεγονότα του παρελθόντος, οι δυο τους θα αντιπαρατεθούν με τις προσωπικές τους προκαταλήψεις και πεποιθήσεις σε μια επίπονη αναμέτρηση που θα τους φέρει πιο κοντά. Το καθαρτήριο αυτό ταξίδι μέσα από ένα σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας θα καταλήξει στην αναγνώριση μιας αμοιβαίας ανάγκης: την αναζήτηση της ελπίδας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Η κυρά της Ρω» του Γιάννη Σκαραγκά συστήνεται στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Την Παρασκευή στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου σε σκηνοθεσία Σταύρου Λίτινα Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλα…