Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Σε δύο κάλπες ψηφίζουν την Κυριακή (28/11) οι δικηγόροι  της Ξάνθης

Σε δύο κάλπες ψηφίζουν την Κυριακή (28/11) οι δικηγόροι  της Ξάνθης

0

Χωρίς σταυρό στην κάλπη των προέδρων – Έως και 8 σταυρούς στους υποψηφίους για το διοικητικό

 

Δ. Χατζηφωτιάδου , υποψήφια πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης: «Έναυσμα αλλαγής, ευκαιρία ανανέωσης και ελπίδα βελτίωσης των συνθηκών για τον κλάδο μας»

 

 

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή 28 Νοεμβρίου οι δικηγόροι της Ξάνθης για να αναδείξουν νέο πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου τους. Στο Δικαστικό Μέγαρο και στην αίθουσα του συλλόγου όπου θα διεξαχθούν οι εκλογές, οι κάλπες θα είναι δύο, ξεχωριστά για τους δύο υποψήφιους προέδρους και ξεχωριστά για τους 11 υποψήφιους για το διοικητικό συμβούλιο εκ των οποίων θα εκλεγούν οι 8.

Χωρίς σταυρό στην κάλπη των προέδρων – Έως και 8 σταυρούς στους υποψηφίους για το διοικητικό

Να σημειώσουμε ότι οι εκλογείς θα μπορούν να βάζουν σταυρό σε 8 υποψηφίους από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο ενώ θα επιλέξουν χωρίς σταυρό τον πρόεδρο. Να υπενθυμίσουμε ότι υποψήφιοι πρόεδροι είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μαλάκης και η κα Δέσποινα Χατζηφωτιάδου ενώ οι 11 υποψήφιοι για το Διοικητικό συμβούλιο είναι οι εξής:

1)Αδέμ Χασάν

2)Αλή Ογλού Αταλάϊ

3)Δαλίδης Χρήστος

4)Καρασερίδης Γιώργος

5)Κοσμίδου Ελένη

6)Μπάρκας Ιωάννης

7)Παναγιωτίδου Ερμιόνη

8)Παπαχρυσοβέργη Ελένη

9)Σεργκενλίδης Νικόλαος

10)Σπυρίδου Άννα

11)Χατζησταμάτης Απόστολος

Κατά την εκλογική διαδικασία θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δ. Χατζηφωτιάδου , υποψήφια πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης: «Έναυσμα αλλαγής, ευκαιρία ανανέωσης και ελπίδα βελτίωσης των συνθηκών για τον κλάδο μας»

Η κα Δέσποινα Χατζηφωτιάδου αναφερόμενη στις εκλογές σημείωσε: «Οι εκλογές αυτές αποτελούν έναυσμα αλλαγής, ευκαιρία ανανέωσης και ελπίδα βελτίωσης των συνθηκών για τον κλάδο μας. Οι συνεχείς αλλαγές στα βασικά νομοθετήματα προκαλούν ανασφάλεια δικαίου και η απονομή της δικαιοσύνης πλέον κάθε άλλο παρά ταχεία είναι. Ο ρόλος του Δικηγορικού Συλλόγου είναι να αποτελεί τη βασική διασύνδεση μεταξύ του δικηγόρου και των θεσμικών οργάνων της δικαιοσύνης, να επιλύει τις διαφορές που ανακύπτουν και να εξομαλύνει τις δυσχέρειες που υφίστανται, ενώ παράλληλα να αναδεικνύει και τον σεβασμό που εμπνέει το λειτούργημά μας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθώ ως Πρόεδρος του ΔΣ Ξάνθης, την επόμενη τετραετία και είμαι έτοιμη να σταθώ δίπλα σε κάθε δικηγόρο, να τους εκπροσωπώ όλους ισότιμα, να αφουγκραστώ τα προβλήματα και να προτείνω λύσεις.  Έχει έρθει η ώρα, συνάδελφοι, να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο, να έχουμε όσα μας αξίζουν και να παλέψουμε για τους στόχους μας».

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Κωνσταντίνος Μαλάκης και Δέσποινα Χατζηφωτιάδου, οι υποψήφιοι πρόεδροι για τον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…