Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ψηφίζει ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης σήμερα το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ

Ψηφίζει ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης σήμερα το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ

0

Επερώτηση από τον Χ.Τρέλλη για την πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Ξάνθης

Mε τηλεδιάσκεψη σήμερα, Πέμπτη και ώρα 18:00, το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ με τα παρακάτω θέματα:

Επερωτήσεις

1.Για τη νέα πρόσκληση του ΥΠΑΑΤ για το μέτρο της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας.

2.Για την πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ της Ξάνθης.

3.Προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας (πρώην ΙΚΑ) στον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Επερωτών και των τριών ερωτήσεων είναι ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τρέλλης Χρήστος.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1.Έγκριση του Ετησίου Προγράμματος Δράσης της ΠΑΜΘ για το έτος 2022.

2.Έγκριση επί της Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της ΠΑΜΘ κατά το Γ΄ Τρίμηνο 2021.

3.Έγκριση για έκδοση απόφασης εργοταξιακής σήμανσης & προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορά παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο: « Δικέλλων-Μεσημβρίας» του έργου: « Επεκτάσεις αγωγών διανομής δια την υδροδότηση οικιών στον επαρχιακό δρόμο Δικέλλων-Μεσημβρίας, αναβάθμιση των υδρευτικών υποδομών του δικτύου διανομής τοπικής Κοινότητας Μάκρης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης καθώς και της τοποθέτησης πυροσβεστικών φωλεών για την κατάσβεση πυρκαγιών»

4.Γνωμοδότηση για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.)  του έργου: «Άρση φερτών υλικών από το ρέμα Προφήτη Ηλία (Αμμόρεμα) Ιάσμου» από την Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ροδόπης της ΠΑΜΘ.

5.Γνωμοδότηση για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) της εταιρείας «ΛΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» για εκμετάλλευσης λατομείου μαρμάρου έκτασης 99.898 τ.μ. στη θέση «Μεγάλα Αλώνια» της Δ.Κ. Κάτω Νευροκοπίου του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου της Π.Ε. Δράμας.

6.Γνωμοδότηση για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) της εταιρείας για HERMES MARBLES IKE ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. την ανανέωση – τροποποίηση της για την εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρων εκτάσεως 86.061τμ που βρίσκεται στη θέση «Βράχια» στην περιοχή της Τ. Κ. Πύργων του Δήμου Προσοτσάνης της Π.Ε. Δράμας.

7.Γνωμοδότηση για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) της εταιρείας ΜΠΥΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ Α.Ε. αναφορικά για την εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρων εκτάσεως 91.100,17 που βρίσκεται στην θέση «Μπουρόρεμα» Τ.Κ. Πύργων του Δήμου Προσοτσάνης, Π. Ε. Δράμας, (ΠΕΤ 2011416720).

8.Γνωμοδότηση για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) της εταιρείας ΜΠΥΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ Α.Ε. από την  εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρου έκτασης 28.566,76τμ,στην περιοχή του Τ.Κ. Πύργων (θέση Μπουρό Ρέμα) του Δ. Προσοτσάνης, της Π. Ε. Δράμας.  (ΠΕΤ2106557024).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Συναγερμός» για τις επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή: Πώς βλέπει την κατάσταση η κυβέρνηση και ποιες κινήσεις δρομολογούνται

Οι διπλωματικοί δίαυλοι είναι απόλυτα ανοιχτοί και υπάρχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο γ…