Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νικητής ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης στους Περιφερειακούς αγώνες με τον Σ.Ο. Δράμας

Νικητής ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης στους Περιφερειακούς αγώνες με τον Σ.Ο. Δράμας

0

Στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγιναν το Σάββατο στη ΛΑΦ

Η ομάδα του Σ.Ο. Ξάνθης, αποτελούμενη από τους Ταρχανίδη Νικόλαο, Αναγνωστόπουλο Βασίλειο, Ουζούνη Κωνσταντίνο, Σαρίδη Ιωάννη, Μήλιου Πηνελόπη και Μανιάτη Κωνσταντίνα νίκησε την ομάδα του Σ.Ο. Δράμας με 4,5-1, στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 12-11-2021, στα πλαίσια του 13ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων-Προκριματικοί Αγώνες Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στις 20-11-2021 με αντίπαλη ομάδα το ΠΝΕΥΜΑΘΛΟΝ Καβάλας.

Επίσης στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων Α.Μ.Θ. για το Πανελλήνιο Ομαδικό Κύπελλο, η ομάδα του ΣΟΞ, αποτελούμενη από τους Χαλήλ Οσμάνογλου, Βίκτωρ Κόρογλου, Χασάν Κεχαγιά Σουκρή και Παπαγεωργίου Ευστάθιο, στο αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 14- 11- 2021, πέτυχε ισοπαλία με την ομάδα του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης. Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 21-11-2021 με αντίπαλη ομάδα τον Σ.Ο. Καβάλας.

Το Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου Ξάνθης ευχαριστεί το Δ΄ΣΣ για την άμεση ανταπόκρισή του και την παραχώρηση αίθουσας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …