Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο πρόστιμο και αναστολή σε κατάστημα εστίασης στη Δράμα

Νέο πρόστιμο και αναστολή σε κατάστημα εστίασης στη Δράμα

0

Άλλες δύο παραβάσεις για μη χρήση μάσκας στο αστυνομικό μέγαρο της Δράμας. Μία σε λαϊκή αγορά του Έβρου

 

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 80.804 έλεγχοι, και βεβαιώθηκαν συνολικά 355 παραβάσεις, ως ακολούθως:

  • 148 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 137 πρόστιμα των 300 ευρώ και 11 των 150 ευρώ, εκ των οποίων 9 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
  • 10 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με επιβολή προστίμου των 300 ευρώ,
  • 195 παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Ειδικότερα, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

– επιβλήθηκε 2.000 ευρώ πρόστιμο, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Δράμας, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 3 παραβάσεις σε ισάριθμους πελάτες,

– βεβαιώθηκαν 14 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη, πελάτες και εργαζόμενους καταστημάτων. Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, σε χώρο λαϊκής αγοράς, εντός αστυνομικού μεγάρου και από επιβάτες οχήματος. Ειδικότερα οι παραβάσεις αυτές ήταν μία σε λαϊκή αγορά του Έβρου, 2 σε αστυνομικό μέγαρο της Δράμας και 6 για επιβάτες οχήματος στην Καβάλα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…