Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ν. Ανδρουλάκης: Καμιά ψήφο απ’ όσους ψηφίσουν με κομματική ταυτότητα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ στην τσέπη

Ν. Ανδρουλάκης: Καμιά ψήφο απ’ όσους ψηφίσουν με κομματική ταυτότητα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ στην τσέπη

0

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έθεσε την ανάγκη να γίνουν πιο τολμηρά βήματα στην αντιμετώπιση της πανδημίας

 

«Για μένα είναι απαράδεκτο να έρθουν να ψηφίσουν άνθρωποι έχοντας στην τσέπη τους συγχρόνως κομματική ταυτότητα της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν είναι πολιτικός πολιτισμός, είναι εισβολή στα εσωτερικά ενός κόμματος. Εγώ προσωπικά καλώ όλους τους ανθρώπους που μας έχουν ψηφίσει παραδοσιακά και μας ψήφισαν και το 2019 ή όσους ψήφισαν άλλο κόμμα στις προηγούμενες εκλογές, το έχουν μετανιώσει και θέλουν να ξανασυναντηθούμε στην προσπάθεια που κάνουμε. Αυτό σημαίνει ανοιχτή διαδικασία, όχι όποιος περνάει απέξω να μπαίνει μέσα όντας ενταγμένος σε άλλα κόμματα για να επηρεάσει και να επιλέξει αυτόν που είναι πιο ευχάριστος για το κόμμα του. Αυτό είναι απαράδεκτο και προσωπικά δεν θέλω να πάρω καμία τέτοια ψήφο», τόνισε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και στους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

«Για να έχουμε προοπτική ως παράταξη απαιτείται ανανέωση σε επίπεδο ηγεσίας, αλλά και από την ανανέωση σε επίπεδο εκλογικής βάσης. Πρέπει να απευθυνθούμε και στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν άλλα κόμματα τα τελευταία χρόνια, αλλά και στις νεότερες γενιές που δεν έχουν ψηφίσει ποτέ», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Αναφορικά με την πανδημία, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ «έκαναν δημοσκοπική πολιτική για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Ο ένας έλεγε δεν κολλάει στις εκκλησίες, ο άλλος δεν κολλάει στις πορείες. Δεν γίνεται να ζούμε με 60, 70, 80 νεκρούς τη μέρα και να συνεχίζουμε μια πεπατημένη που μας οδήγησε σε αυτή την τραγωδία». Εκτίμησε ότι «Μπορούμε με ανοιχτή οικονομία να έχουμε σκληρά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό». Ο κ. Ανδρουλάκης έθεσε την ανάγκη να γίνουν πιο τολμηρά βήματα. «Να προχωρήσουμε σε υποχρεωτικότητα στους δημόσιους λειτουργούς που έρχονται σε επαφή με μεγάλα κοινά και σε ενίσχυση της τηλεργασίας, που θα βοηθήσει στην αποσυμφόρηση σε χώρους εργασίας και στα ΜΜΜ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…