Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με μήνυμα υπέρ των μαζικών εμβολιασμών υποδέχεται η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΜΘ τον Αλέξη Τσίπρα

Με μήνυμα υπέρ των μαζικών εμβολιασμών υποδέχεται η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΜΘ τον Αλέξη Τσίπρα

0

Καλεί τους πολίτες να «προσπεράσουν την προσπάθεια διαχωρισμού των πολιτών, που επιχειρεί η ΝΔ» και να εμβολιαστούν

Για επικίνδυνη χαλαρότητα κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, υποδεχόμενη στην ΑΜΘ τον Αλέξη Τσίπρα με μήνυμα υπέρ των μαζικών εμβολιασμών και στήριξης στο ΕΣΥ.

Παράλληλα, στο νομό μας επικρίνει «μία συντονισμένη προσπάθεια αποδυνάμωσης των δομών της δημόσιας υγείας, που αποτελούν το μοναδικό στήριγμα των πολιτών, απέναντι στην επιδημία. Τα κέντρα υγείας  αποδυναμώνονται και το νοσοκομείο Ξάνθης απαξιώνεται και καταρρέει». Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνει: «Μαζί με τη φωνή διαμαρτυρίας του λαού, για τη ζοφερή αυτή κατάσταση ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ξάνθης, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών αλλά και την ανευθυνότητα των «υπευθύνων», καλεί όλους τους Ξανθιώτες και τις Ξανθιώτισσες, ανεξάρτητα πολιτικής, ιδεολογικής ή άλλης τοποθέτησης, να προσπεράσουν την προσπάθεια διαχωρισμού των πολιτών, που επιχειρεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να συμμετέχουν μαζικά στους εμβολιασμούς, που πραγματοποιούνται στις δημόσιες δομές υγείας του νομού μας.

Δυστυχώς τα ποσοστά της εμβολιαστικής κάλυψης είναι χαμηλά στο νομό μας, ειδικά στις αγροτικές του περιοχές. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την κυβερνητική ανευθυνότητα στην διαχείριση της πανδημίας και την ομολογημένη αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα που αποτυπώνεται με χιλιάδες κρούσματα, εκατοντάδες διασωληνωμένους και δεκάδες νεκρούς καθημερινά σε ολόκληρη την χώρα. Έφτασε πλέον η στιγμή να πάρουμε συλλογικά την πρωτοβουλία οι πολίτες, υπερασπιζόμενοι τη ζωή και την υγεία μας, δεδομένου ότι η κυβέρνηση φαίνεται απρόθυμη αλλά και ανίκανη να το κάνει».

Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλους τους αιρετούς του τόπου μας να συμμετέχουν και αυτοί έμπρακτα και με δημόσιες δηλώσεις τους στον κοινό στόχο των μαζικών εμβολιασμών και της στήριξης του ΕΣΥ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επερώτηση Λαϊκής Συσπείρωσης σε Μέτιο για τις νέες καταστροφικές πλημμύρες στον Έβρο

Ζητούν άμεση καταγραφή ζημιών και πλήρη αποζημίωση των πληγέντων Για «εφιάλτη» πλημμύρων π…