Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ξεκινά η ανάπλαση του Γηπέδου Αβάτου στον Δήμο Τοπείρου

Ξεκινά η ανάπλαση του Γηπέδου Αβάτου στον Δήμο Τοπείρου

0

Με χρηματοδότηση από το ΦιλόΔημος ΙΙ

 

Υπογράφηκε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και των αναδόχων του έργου για την ανάπλαση του Γηπέδου Αβάτου στον Δήμο Τοπείρου. Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι εργασίες ανάπλασης ξεκινούν άμεσα με σκοπό την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου και την αποκατάσταση των αποδυτηρίων, τη διαμόρφωση χώρων υγιεινής, την επισκευή των περιφράξεων και την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για το γήπεδο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας 594 θέσεων.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, με το οποίο διαμορφώνουμε έναν σύγχρονο χώρο άθλησης στον οικισμό Αβάτου που μπορεί να χρησιμοποιείται από τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας. Παράλληλα, ακολουθούν παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του γηπέδου Ερασμίου, ενώ σχεδιάζουμε και δρομολογούμε αναπλάσεις σε κοινόχρηστους χώρους και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μητσοτάκης στο Υπουργικό: Έχουμε δύο μέτωπα- Διαχείριση κρίσεων και καθημερινότητα των πολιτών

Μεταρρυθμίσεις και κλιματική κρίση στην εισήγηση του πρωθυπουργού Για διμέτωπο αγώνα της κ…