Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καταδίωξη σε δύο υποθέσεις διακίνησης την Κυριακή στη Θράκη

Καταδίωξη σε δύο υποθέσεις διακίνησης την Κυριακή στη Θράκη

0

Συνελήφθησαν τρεις διακινητές. Κανείς δεν είχε δίπλωμα οδήγησης

Συνελήφθησαν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου , σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, το πρωί, στην Εθνική Οδό Χιλής – Αλεξανδρούπολης αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να λειτουργεί ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικού ελέγχου σε άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δεύτερος διακινητής και μετέφερε παράνομα έντεκα  μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος μεταφοράς των διακινούμενων  δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Σαπών ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το παραπάνω όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή την 5-10-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Το βράδυ, στο ύψος του οικισμού Νέου Σιδηροχωρίου Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε κράσπεδο, προκαλώντας φθορές σε δύο πινακίδες σήμανσης, ενώ ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός , πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Επισημαίνεται ότι και οι τρεις διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα και από τις δύο υποθέσεις.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από τρία κιλά κάνναβης και 160,35 γραμμάρια κοκαΐνης κατασχέθηκαν στη Δράμα

Αστυνομική επιχείρηση σε σπίτι και σε καβάτζα που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς Συνελήφθη το…