Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ H «Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου Ξάνθης» μαζεύει ελιές για καλό σκοπό

H «Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου Ξάνθης» μαζεύει ελιές για καλό σκοπό

0

Με μία πράξη προσφοράς που στηρίζει την τρίτη ηλικία, θα προχωρήσει για 5η χρονιά στην συγκομιδή ελιών από τα δέντρα που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους

Το Γηροκομείο Ξάνθης, ύστερα από σχετική άδεια που έχει από το Δήμο Ξάνθης από το 2017, προτίθεται και φέτος να προχωρήσει στην συγκομιδή των ελαιών από τα ελαιόδεντρα που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους (πεζοδρόμια, σχολεία, γήπεδα, πλατείες, κλπ).

Για το λόγο αυτό. απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους όσοι επιθυμούν  να προσφέρουν 2-3 ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο, για να συμμετέχουν στην «Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου Ξάνθης».

Ειδικότερα, η εθελοντική ομάδα σημειώνει: «Ελάχιστος από τον ελεύθερο προσωπικό σας χρόνο, μέσα από μια πράξη αλτρουισμού, μπορεί να σημάνει μια σημαντική ενίσχυση στους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας. Κυρίως όμως να χαρίσει συναισθήματα χαράς, ευτυχίας, τόσο στους παππούδες, γιαγιάδες του γηροκομείου αλλά πιστεύουμε και σε όλους όσοι συμμετάσχουμε στην ελάχιστη αυτή φιλανθρωπική δράση. Επίσης όσοι συμπολίτες μας δεν επιθυμούν να μαζέψουν τις ελιές από τα κτήματα τους μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 2541023114 του Γηροκομείου Ξάνθης για περισσότερες λεπτομέρειες και για δήλωση συμμετοχής στην ‘’Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου Ξάνθης’’».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βραβεύει φοιτητές, καθηγητές και αφυπηρετήσαντες το ΔΠΘ την ημέρα των Τριών Ιεραρχών

Σε εκδήλωση τη Δευτέρα στην Κομοτηνή   Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης πραγματοποι…