Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γιορτάζουν σήμερα οι κρεοπώλες

Γιορτάζουν σήμερα οι κρεοπώλες

0

Σε λίγο συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού στη φετινή εορτή

 

Όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, έτσι και σήμερα, 8 Νοεμβρίου, γιορτάζουν των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ οι κρεοπώλες της Ξάνθης.

Ο πρόεδρος Γιώργος Μπατζακίδης σημειώνει σχετικά: «ένα Σωματείο που το 2024 θα κλείσει και επίσημα τα 100 χρόνια της ύπαρξής του (1924 – 2024)».

Χθες, παραμονή της εορτής ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων στο Καβάκι πραγματοποίησε δοξολογία και σήμερα το πρωί ήταν η αρτοκλασία του Σωματείου.

«Με την ευκαιρία τούτης της γιορτής το Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Ξάνθης προτρέπει στους συμπολίτες Ξανθιώτες για να μην χαθούν άδικα άλλες ζωές κυρίως νέων ανθρώπων, ας κάνουμε χρήση του “δώρου της επιστήμης” και ας εμβολιαστούμε όλοι μας για το καλό των ίδιων, της οικογένειάς μας αλλά και της πόλης μας που τόσο έχει υποφέρει τον τελευταίο καιρό. Δυστυχώς χάσαμε πολλούς γνωστούς μας τις τελευταίες μέρες και αυτό εν έτει 2021 δεν είναι αστείο, αλλά μια αρχαία τραγωδία. Το μήνυμά μας σ’ αυτήν την κομβική χρονιά της εορτής του Σωματείου μας είναι: ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νο mood(y’s)

Σίγουρα τα κυβερνητικά στελέχη έκαναν τον εύλογο συνειρμό. Η έκθεση της Moody’s που δημοσι…