Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εθνική Μπάσκετ Γυναικών: Το πρώτο εντός έδρας ματς για το Ευρωμπάσκετ θα είναι την Κυριακή στο Αμοιρίδειο

Εθνική Μπάσκετ Γυναικών: Το πρώτο εντός έδρας ματς για το Ευρωμπάσκετ θα είναι την Κυριακή στο Αμοιρίδειο

0

Ξεκίνησαν την προετοιμασία τα κορίτσια

Η Εθνική Γυναικών στο μπάσκετ ξεκινά το ταξίδι για το Ευρωμπάσκετ 2023. Βεβαίως για να γίνει αυτό απαραίτητο βήμα είναι να περάσει από τα προκριματικά που αρχίζουν σε λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τις Εσθονία, Μεγάλη Βρετανία και Πορτογαλία. Η μάχη ξεκινά από το ματς της 11ης Νοεμβρίου στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Στην έναρξη της προετοιμασίας μάλιστα παρούσες ήταν η Ελεάνα Χριστινάκη και η Άννα Σπυριδοπούλου που υποφέρουν από τραυματισμό. Αυτό ήταν ένα σαφές μήνυμα ότι το Εθνικό μας συγκρότημα είναι ενωμένο και θα παλέψει με αξιώσεις για την πρόκριση.

Αναλυτικά η αναφορά της ΕΟΚ  για την προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών:

«Την προετοιμασία της ενόψει των αγώνων του πρώτου παραθύρου των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2023 ξεκίνησε η Εθνική Γυναικών.

Η Ελλάδα συμμετέχει στον 7ο όμιλο μαζί με Μεγάλη Βρετανία, Πορτογαλία και Εσθονία. Πρώτος αντίπαλος θα είναι η Μεγάλη Βρετανία στο Μάντσεστερ στις 11 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει το παιχνίδι με την Πορτογαλία στην Ξάνθη στις 14/11…»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …