Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εντεταλμένος σύμβουλος του περιφερειάρχη για θέματα ενέργειας ο Χρήστος Γάκης

Εντεταλμένος σύμβουλος του περιφερειάρχη για θέματα ενέργειας ο Χρήστος Γάκης

0

Επισημοποιείται η συνεργασία με τη διοίκηση της ΑΜΘ. Δηκτικό σχόλιο από την Περιφερειακή Σύνθεση

 

Συνάντηση με τον ανεξάρτητο περιφερειακό σύμβουλο Καβάλας κ. Χρήστο Γάκη είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Στη συνάντηση, οι κ. Μέτιος και Γάκης συζήτησαν μια σειρά από θέματα της Καβάλας και γενικότερα της Περιφέρειας και αποφασίστηκε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Περιφερειάρχης όρισε τον κ. Γάκη άμισθο εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο με αρμοδιότητα τα θέματα ενέργειας.

Σχετικά, η Περιφερειακή Σύνθεση χαρακτήρισε οξύμωρη τη συνεργασία και ανέφερε: «Οι «ενέργειες» του Χρήστου Μέτιου και του Χρήστου Γάκη δεν «ταιριάζουν» και πολύ αν κάνει κάποιος μία σύντομη αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και ακούσει τους χαρακτηρισμούς που έχουν ανταλλάξει», υπενθυμίζοντας τη συνεδρίαση της 9/10/2019

Ακόμη, σημειώνει: «καλό θα ήταν να εξηγήσει ο Χρήστος Γάκης πώς βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με το νέο καθήκον του, αφού μάλλον λόγω φόρτου εργασίας απέχει συστηματικά από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου (είναι όλες αναρτημένες στο διαδίκτυο για του λόγου το αληθές). Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές του καθενός αφορούν τον ίδιο. Το θέμα είναι ότι όλες και όλοι κρινόμαστε από αυτές γιατί το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Και το αποτέλεσμα εν προκειμένω είναι η ανακολουθία λόγων και έργων από ανθρώπους που προσπαθούν να πείσουν ότι υπηρετούν την Πολιτική και όχι το πολιτικό τους όφελος».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…