Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ευχαριστήριο της ΕΟΚ στον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης και τους Τσέπελη, Φανουράκη και Σουά για την άψογη συνεργασία

Ευχαριστήριο της ΕΟΚ στον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης και τους Τσέπελη, Φανουράκη και Σουά για την άψογη συνεργασία

0

«Μαγική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο» δηλώνουν οι παίκτριες της Εθνικής

Ευχαριστήρια ανακοίνωση στον Δήμαρχο Τσέπελη και τους Αντιδημάρχους Φανουράκη και Μπεκίρ Ογλού Σουά εξέδωσε η Ομοσπονδία σχετικά με την άψογη συνεργασία και διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα των προκριματικών στο «Αμοιρίδειο» της Ξάνθης κόντρα στην Πορτογαλία.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που αγκάλιασε την προσπάθεια και έδειξε την επιθυμία του για ανάλογες αναμετρήσεις μελλοντικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η πρώτη προκριματική υποχρέωση της Εθνικής Γυναικών για το Ευρωμπάσκετ 2023 στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Όχι μόνο στο αγωνιστικό μέρος, με τις δύο νίκες επί Μεγάλης Βρετανίας και Πορτογαλίας, αλλά και στο οργανωτικό με την διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα και των παράλληλων δράσεων στην Ξάνθη.

Η διοίκησης της ΕΟΚ θέλει να ευχαριστήσει για την άψογη οργάνωση και συνεργασία, τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Εμμανουήλ Φανουράκη, τον Αντιδήμαρχο για θέματα αθλητισμού Μπεκίρ Ογλού Σουά, όπως και όλους τους συνεργάτες τους από την Δημοτική Αρχή, όλο το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου «Φίλιππος Αμοιρίδης» και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου που συμμετείχαν στην προετοιμασία του αγώνα, καθώς και τα ξενοδοχεία Zita Palace, Chalet και Elisso για την φιλοξενία των αποστολών και των συντελεστών των αγώνων.Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ», δικαιούται και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης που αγκάλιασε την Εθνική, συμπαραστάθηκε με θέρμη και έδειξε την αγάπη του για το άθλημα και την επιθυμία του να βλέπει από κοντά τέτοιους αγώνες».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο μίλησε εκτός των άλλων και η παίκτρια της Εθνικής Πηνελόπη Παυλοπούλου η οποία έκανε λόγο για μια ατμόσφαιρα που θα μείνει σε κάθε μια από τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας. Ο κόσμος άλλωστε στο τέλος ήταν ο έκτος παίκτης. «Ήταν μαγική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Το λέω και ανατριχιάζω….Αυτές οι στιγμές θα μείνουν σε κάθε μια από εμάς και χαιρόμαστε πολύ που ήρθαμε σε αυτά τα μέρη που δεν έχουν την ευκαιρία να βλέπουν όσοι μένουν εδώ, συχνά αγώνες της Εθνικής. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια, ο παλμός στο γήπεδο μοναδικός και ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν και μας συμπαραστάθηκαν. Χαιρόμαστε που  πήραμε την νίκη, αυτό είναι που μετράει και ραντεβού στο επόμενο παράθυρο».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …