Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Διαμαρτυρία από τον Ιρφάν Χατζηγκενέ για τα προβλήματα λειτουργίας του ΕΚΑΒ

Διαμαρτυρία από τον Ιρφάν Χατζηγκενέ για τα προβλήματα λειτουργίας του ΕΚΑΒ

0

Καταγγέλλει ότι γυναίκα που χειρουργήθηκε στη λεκάνη κλήθηκε να βρει μόνη της τρόπο να επιστρέψει σπίτι της  

Για τα προβλήματα λειτουργίας στο ΕΚΑΒ της περιοχής διαμαρτύρεται για ακόμη μία φορά ο περιφερειακός σύμβουλος με την «Περιφερειακή Σύνθεση» Ιρφάν Χατζηγκενέ, καταγγέλλοντας πρόσφατο περιστατικό, όπου, όπως σημειώνει, χειρουργημένη γυναίκα αναγκάστηκε να βρει άλλο τρόπο να επιστρέψει σπίτι της. Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Χατζηγκενέ αναφέρει: «δυστυχώς, για άλλη μία φορά γίναμε μάρτυρες της αναλγησίας του ΕΚΑΒ Θράκης, αλλά και όλων των εμπλεκομένων στον κλάδο της Υγείας στην περιοχή μας. Στη σειρά με τα πολλά περιστατικά στα οποία οι ασθενείς δεν αντιμετωπίζονται με σεβασμό, έρχεται να προστεθεί και ένα ακόμη κατά το οποίο μία συμπολίτισσα μας μετά από χειρουργική επέμβαση στη λεκάνη της στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, έπρεπε να βρει μόνη της τον τρόπο για να επιστρέψει στο σπίτι της!

Παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Θράκης, ωστόσο αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Οι ασθενείς δεν είναι αντικείμενα για να μεταφέρονται σε καρότσες αγροτικών οχημάτων, ούτε η φροντίδα ενός ασθενούς τελειώνει στο Νοσοκομείο. Η μεταφορά ενός ανθρώπου από και προς το Νοσοκομείο δεν είναι μέρος της ιατρικής περίθαλψης που δικαιούται; Φυσικά και είναι! Ωστόσο οι κύριοι και οι κυρίες του ΕΚΑΒ και των διοικήσεων των Νοσοκομείων προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, απλώς και μόνο για να καλύψουν την ανεπάρκεια των υπηρεσιών που διοικούν.

Αυτή η απαξίωση πρέπει να σταματήσει. Και οι κύριοι και οι κυρίες που ασκούν διοίκηση θα πρέπει να αποφασίσουν σε ποια πλευρά της ιστορίας θέλουν να βρίσκονται. Ο ρόλος τους είναι να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον. Εφόσον όμως επιλέγουν να μην τον υπηρετούν σωστά, τότε πρέπει να είναι έτοιμοι και έτοιμες να υποστούν και τις ανάλογες συνέπειες».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χαμόγελα και προσμονή στη φωταγώγηση του Κολυμβητηρίου

Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου και την έναρξη λειτουργίας …