Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Χέρι βοηθείας δίνουν οι Πρόσκοποι Ξάνθης στις Πολύτεκνες οικογένειες της Ξάνθης

Χέρι βοηθείας δίνουν οι Πρόσκοποι Ξάνθης στις Πολύτεκνες οικογένειες της Ξάνθης

0

Συγκέντρωση ειδών ανάγκης από το Σάββατο 27/11 και κάθε Σάββατο έως τις 18 Δεκεμβρίου

Οι Πρόσκοποι της Ξάνθης στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας για Κοινωνική Προσφορά, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη εποχή, πιστοί στην υπόσχεση που δώσανε «Να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση», οργανώνουν δράση προσφοράς και αγάπης για τις Πολύτεκνες οικογένειες της Ξάνθης που έχουν ανάγκη.

Από το Σάββατο 27 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο έως τις 18 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 18:00 θα συγκεντρώνουν είδη ανάγκης για τις Πολύτεκνες Οικογένειες της Ξάνθης που έχουν ανάγκη.

Στα πλαίσια αυτής της δράσης των Προσκόπων ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων ΑΜΘ,Χαράλαμπος Νασσόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης ΑΜΘ, Χρήστος Παππάς μαζί με μέλη της επιτροπής  επισκέφτηκαν την Ένωση Πολυτέκνων Ξάνθης και τον Πρόεδρο της, Δημήτρη Χατζηγεωργίου. Συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πολύτεκνη οικογένεια στις μέρες μας, καθώς και τις δράσεις που πραγματοποιεί η Ένωση Πολυτέκνων με σκοπό να στηρίζει αδιάκοπα τα μέλη της. Υποσχεθήκαμε να γίνουμε αρωγοί, με όποιον τρόπο μπορούμε, στην προσπάθεια της Ένωσης Πολυτέκνων, να μην αφήσει αβοήθητη καμία πολύτεκνη οικογένεια στην Ξάνθη.

Στην προσπάθεια αυτή, που είναι έκφραση προσφοράς, παρακαλούνται οι συμπολίτες να σταθούν αρωγοί και να στηρίξουν την δράση φέρνοντας ό,τι μπορούν από τα παρακάτω:

  • Ζυμαρικά
  • ‘Όσπρια και ρύζι
  • Γάλα μακράς διαρκείας, γάλα εβαπορέ.
  • Ελαιόλαδο, Ηλιέλαιο

Σημείο συγκέντρωσης:

Κτήριο Πρόσκοπων Ξάνθης – Χατζησταύρου 8

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

214 τα νέα κρούσματα στην Ξάνθη

Ελεγχόμενη η θετικότητα στα test της προηγούμενος εβδομάδας στο νομό   Ο ΕΟΔΥ ανακοίν…