Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με το Θεσπρωτό

ΑΟΞ: Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με το Θεσπρωτό

0

Επέστρεψαν οι διεθνείς Θυμιάνης και Γκινσάρι

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟΞ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Θεσπρωτό στο Xanthi FC Arena. Προβλήματα τραυματισμών πέρα του Αϊτ Ατμάν, δεν υπάρχουν στην Ξανθιώτικη ομάδα καθώς οι Ουνγιαλίδης, Ζαντέρ, Ιμπραΐμι έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης ο Νίκος Κεχαγιάς μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικής συναρμογής, έριξε το βάρος σε τομείς της τακτικής μέσα από ένα εύρος ασκήσεων.

Στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι δύο διεθνείς παίκτες, ο Radu Ginsari και ο Κώστας Θυμιάνης. Ο             Ginsari  συμπλήρωσε τις 46 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μολδαβίας με τις δύο που πρόσθεσε στα πρόσφατα παιχνίδια της Εθνικής του. Ξεκίνησε στην βασική 11άδα στο 0-2 από τη Σκωτία και πέρασε ως αλλαγή στο β’ μέρος στην ήττα από την Αυστρία, για τον 6ο Όμιλο της Προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δύο συμμετοχές κατέγραψε ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ Κώστας Θυμιάνης στις νικηφόρες υποχρεώσεις της Εθνικής Κ-21 της Ελλάδας, περνώντας σαν αλλαγή στο β’ μέρος στο 2-0 επί της Λευκορωσίας και στο 1-0 επί της Ισλανδίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην 1η θέση του 4ου ομίλου του UEFA European Under-21 Championship Qualifying με 14 βαθμούς ενώ ακολουθούν η Πορτογαλία με 12 βαθμούς σε 4 αγώνες, η Κύπρος με 7 βαθμούς σε 4 αγώνες και η Ισλανδία με 7 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Εν τω μεταξύ ξεκίνησε από την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου η διάθεση των καρτών διαρκείας. Οι κάτοχοί τους μπορούν να τα προμηθευτούν από τα σημεία πώλησης στα οποία είχαν πραγματοποιήσει την αγορά.

Στο official ticket spot στο Professor από τις 11:00-15:00 και από τις 18:00 μέχρι τις 21:00

Από τα γραφεία της ΠΑΕ 10:00 – 17:00.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…