Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τροχαίο με διανομέα στη Λεωφόρο Στρατού

Τροχαίο με διανομέα στη Λεωφόρο Στρατού

0

Την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων για το οδόστρωμα και τον φωτισμό επισημαίνει ο Μιχάλης Σπανίδης

Για ένα νέο τροχαίο ατύχημα στηνΛεωφόρο Στρατού ενημερώνει ο Μιχάλης Σπανίδης, μέσω της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας», επισημαίνοντας την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων για το οδόστρωμα και τον φωτισμό. Σε επιστολή του προς το δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο υπό τον τίτλο «Λεωφόρος Στρατού: Η συνεχιζόμενη αποδοχή  μιας εδώ και πολλά χρόνια επικίνδυνης παρακμής», σημειώνει: «Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε Μανόλη Τσέπελη, Αξιότιμε Κύριε Αντιδήμαρχε Ιωάννη Ζερενίδη

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο μέσα από τον καθημερινό έντυπο τύπο της Ξάνθης, είχα αναφερθεί στην καθημερινή τραγική εικόνα της Λεωφόρος Στρατού.

Εδώ και Πολλά Χρόνια: Ανύπαρκτα ασφαλή σύγχρονα πεζοδρόμια. Ανύπαρκτη σηματοδότηση. Ελλιπής φωτισμός. Επικίνδυνο οδόστρωμα. Οδική Ασυδοσία οδηγών.

Τις προάλλες ένα ακόμη οδικό ατύχημα, ευτυχώς ελαφρύ και αναίμακτο ήρθε να προστεθεί στον μπαξέ της περιουσίας της οδού.

Κύριε Δήμαρχε

Κύριε Αντιδήμαρχε

Είμαστε κομμένοι και λαξεμένοι από την άλλη πέτρα της Πόλης. Ανάγκη αυστηρή δένει την σκέψη μας πάνω σε τροχιές δικαίου. Είναι επιτακτική ανάγκη να πετάξουμε επιτέλους το ακόντιο του Δήμου μακριά από την σκιά των εδράνων. Εκεί όπου δεν μπορούν να σκάζουν τα κύματα των κατά καιρούς νάνων  της Πόλης.

Αναμένω το χρονοδιάγραμμα των επιτακτικών παρεμβάσεων και υλοποιήσεων  στην συγκεκριμένη λεωφόρο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξαφανίστηκε 34χρονος στην Καβάλα

Καβάλα: Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε- Κτηνοτρόφος είπε ότι είδε το…