Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Την Τετάρτη το παιχνίδι Κυπέλλου του ΑΟΞ με τον Ιωνικό στα Πηγάδια

Την Τετάρτη το παιχνίδι Κυπέλλου του ΑΟΞ με τον Ιωνικό στα Πηγάδια

0

Στα δέκα ευρώ η τιμή των μεμονωμένων  εισιτηρίων

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στο Xanthi FC Arena, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ θα υποδεχθεί τον Ιωνικό στα πλαίσια της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τo υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων είναι στα 10 € και αφορούν μόνο τη Θύρα Γ1. Για τα παιδιά έως 12 ετών, η είσοδος είναι δωρεάν.

Για τους κατόχους διαρκείας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η απόδειξη της αγοράς του εισιτηρίου, ενώ για τους δικαιούχους των δωρεάν εισιτηρίων θα υπάρχει λίστα στις εισόδους των αντίστοιχων Θυρών. Για τα δωρεάν εισιτήρια των χορηγών μας, θα υπάρχει η σχετική λίστα στην Θύρα Β1.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρες 11-17:00 στα γραφεία της ομάδας στα Πηγάδια ή μέσω internet (viva.gr).

Πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί έλεγχος ταυτοτήτων, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή πιστοποιητικών όσων έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο. Απαραίτητη είναι η χρήση της μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων στο γήπεδο.

Από 6 έως 12 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού self test που θα πιστοποιούνται μέσω της εφαρμογής gov.gr και θα είναι δηλωμένα εντός 24ων ωρών.

Από 13-18 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού radip test (48 ωρών) ή μοριακού (72 ωρών).

ΦΩΤΟ:  xanthi-arena

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νέα νίκη για τον Λεύκιππο και 5η θέση στη Β΄Εθνική

Κέρδισε εύκολα την Αρετσού στην 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου Στην πρεμιέρα του Στέφανου Πέ…