Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Την Κομοτηνή επισκέφθηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμανλάκης

Την Κομοτηνή επισκέφθηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμανλάκης

0

Στις συσκέψεις με τους διευθυντές και το προσωπικό τονίστηκε η συμβολή της Περιφερειακής Διεύθυνσης στη διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού

 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, επισκέφθηκε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΕ.Π.Α.Δ.) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και επαφών με τοπικούς Φορείς, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους συνδικαλιστικών ενώσεων.

Ο κ. Καραμανλάκης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων και στη συνέχεια μετέβη στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου τον υποδέχθηκε, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης.

Ακολούθησε σύσκεψη με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον Διευθυντή του Επιτελείου της ΓΕ.Π.Α.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ορεστιάδας και Ροδόπης.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον Διευθυντή και τον Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, καθώς και τους διοικητές των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης.

Στις συσκέψεις, ο κ. Αρχηγός ενημερώθηκε αναλυτικά για τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό των τοπικών Υπηρεσιών και τους πολίτες των περιοχών αυτών. Στο πλαίσιο αυτό έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις για τη βέλτιστη διαχείρισή τους.

Επισημάνθηκε ιδιαίτερα ο αυξημένος ρόλος που διαδραμάτισαν οι ακριτικές Υπηρεσίες στην διαχείριση του μεταναστευτικού – προσφυγικού ζητήματος, και δόθηκε βαρύτητα στην αναγκαιότητα μείωσης της γραφειοκρατίας και των διοικητικών διαδικασιών.

Ο κύκλος των επισκέψεων έκλεισε με συνάντηση με τον Δήμαρχο Κομοτηνής, κ. Ιωάννη Γκαράνη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…