Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Super League 2: Οριστικά με 32 ομάδες και δύο ομίλους το πρωτάθλημα

Super League 2: Οριστικά με 32 ομάδες και δύο ομίλους το πρωτάθλημα

0

H FIFA απαγόρευσε τις μεταγραφές στους συλλόγους που έγιναν ΠΑΕ

Η FIFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν επιτρέπονται οι μεταγραφές στους συλλόγους που έγιναν ΠΑΕ μετά από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και έτσι η Super League 2 θα διεξαχθεί οριστικά με 32 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους.

Η ΕΠΟ είχε καταθέσει αίτημα για κατ’ εξαίρεση δυνατότητα μεταγραφών τριών ομάδων και αυτό απορρίφθηκε δίνοντας τέλος στο σίριαλ της έναρξης του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, Καβάλα, Ασπρόπυργος και Δόξα Δράμας μέσω της ΕΠΟ είχαν καταθέσει αίτημα για να μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές από τη στιγμή που δεν διαθέτουν το ελάχιστο όριο των εννέα επαγγελματικών δελτίων. Να σημειωθεί βέβαια πως το Διοικητικό Εφετείο δικαίωσε τη Ζάκυνθο.

Η FIFA άναψε κόκκινο φως στο συγκεκριμένο αίτημα αφού όπως τονίζει η μεταγραφική περίοδος έχει κλείσει και δεν μπορεί να υπάρξει εξαίρεση για τους συλλόγους που έγιναν ΠΑΕ μετά τη λήξη της.

Έτσι, οι τρεις σύλλογοι έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, κάτι που έχει πράξει ήδη η Δόξα Δράμας.

Υπενθυμίζουμε πως αναμένεται να δοθεί μια ακόμα παράταση στη σέντρα της Super League 2, καθώς οι ομάδες που επηρεάζονται από τη διαμάχη της ΑΕΛ με την ΕΠΟ, άσκησαν έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…