Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στην Ξάνθη θα φιλοξενηθούν δύο μεγάλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις πάλης το Νοέμβριο

Στην Ξάνθη θα φιλοξενηθούν δύο μεγάλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις πάλης το Νοέμβριο

0

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων Κ-15 και το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Εφήβων – Παίδων!

Συνωστισμό αθλητικών διοργανώσεων θα έχουμε το επόμενο διάστημα στο Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης», το οποίο θα φιλοξενήσει τόσο την Εθνική Γυναικών μπάσκετ όσο και δύο διεθνείς αγώνες πάλης, το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων και το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Εφήβων-Παίδων.

Συγκεκριμένα, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει ζητηθεί το γήπεδο από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης από τις 12 έως και τις 14 Νοεμβρίου για τις προπονήσεις και τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 14/11 και ώρα 18.00 στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Γυναικών 2023.

Νωρίτερα θα διεξαχθούν στο Αμοιρίδειο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων Κ-15 και το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Εφήβων – Παίδων, από τις 26 έως τις 31 Οκτωβρίου.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ξάνθης κ. Σουά Μπεκήρ Ογλού, με αφορμή και την πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής όπου συζητήθηκε το θέμα είπε σχετικά με τις δύο αυτές αθλητικές συνδιοργανώσεις σε πανευρωπαϊκό και βαλκανικό επίπεδο δήλωσε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο:  “Είναι μεγάλη μας χαρά που φέρνουμε τέτοιες διοργανώσεις στην Ξάνθη. Πιστεύω ότι είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην πόλη μας η Εθνική Ελλάδος και η Εθνική Πορτογαλίας των Γυναικών. Το ίδιο ισχύει και για την Πάλη. Θα υποδεχθούμε με μεγάλη χαρά τους αθλητές στην Ξάνθη. Θα έρθουν 400 παιδιά μόνον για την Πάλη. Μαζί με τους γονείς τους, περιμένουμε πάνω από 1000 άτομα. Και οι Εθνικές Γυναικών θα έρθουν μαζί με προπονητές, φροντιστές κλπ. Θα γνωρίσουν την Ξάνθη και θα κινηθούν σε αυτήν”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …