Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Σπάνε τα όρια» στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης

«Σπάνε τα όρια» στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης

0

Παραίτηση του Τιμούρ Χουσεΐνογλου με αιχμές για τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου

Αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου η Μάνια Τσαΐρογλου με την «Ξάνθη για Όλους»

Με μία ακόμη γυναικεία παρουσία εμπλουτίζεται το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης

Ως «κεραυνός εν αιθρία», αλλά χωρίς «κρότο» έπεσε η παραίτηση του Τιμούρ Χουσεΐν ογλού από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, μετά τη συνεδρίαση της Τρίτης στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο μέχρι πρότινος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ξάνθη για Όλους» υπέβαλε την παραίτησή του, έχοντας προηγουμένως ενημερώσει σχετικά την παράταξη.

Μάλλον αφορμή και όχι αιτία, όπως ο ίδιος λέει, ήταν η διαφωνία του με το θέμα του σχολείου στο Δροσερό και η διαφορετική στάση που υιοθετήθηκε από τον επίσης σύμβουλο με την παράταξη Μελισσόπουλου, Πάνο Σταυρακάρα.

Ενδιαφέρον πάντως, παρουσιάζει το γεγονός ότι στο πλαίσιο των διαφορετικών θέσεων και των εξελίξεων, ο Πάνος Σταυρακάρας εξέδωσε ανακοίνωση, διαβεβαιώνοντας ότι είναι και παραμένει σύμβουλος του Μελισσόπουλου (και ένας εκ των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών) και ο Σάββας Μελισσόπουλος φωτογραφήθηκε με τον Τιμούρ Χουσεΐνογλου, προκειμένου να «ασφαλίσει» στόματα που θα έλεγαν για ρήξη στην παράταξη.

Ο ίδιος πάντως, ο παραιτηθείς σύμβουλος (που και στην προηγούμενη θητεία του στο δημοτικό συμβούλιο παραιτήθηκε πριν την ολοκλήρωση της «ζωής» του οργάνου) μιλώντας στην εφημερίδα «Θράκη» τόνισε ότι οι λόγοι αποχώρησής του είναι πολιτικοί και το θέμα του σχολείου του Δροσερού ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι». Είπε δε χαρακτηριστικά ότι, «δεν με ενδιαφέρει τι έκανε ο κ. Σταυρακάρας και σίγουρα δεν θα έκανα κάτι τέτοιο επειδή ο Σταυρακάρας έκανε κάτι αντίθετο. Είναι δικό του πρόβλημα», ενώ διευκρίνισε ότι η αποχώρησή του «έχει να κάνει με την συνολική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου που θα χαρακτήριζα «τσιφλίκι» και «πλυντήριο» και βάζω μέσα άπαντες. Όποτε βγαίνουν τέτοιες αποφάσεις, είμαι κάθετος και αντίθετος, όποιος και αν έχει ψηφίσει «ναι». Και δεν μπορώ να είμαι μέσα σε έναν τέτοιο χώρο, που γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν το σηκώνει η «ψυχή» μου και η ψυχολογία μου».

Καλωσόρισμα στη Μάνια Τσαΐρογλου από την «Ξάνθη για Όλους»

Από την πλευρά της η παράταξη «Ξάνθη για Όλους» περιορίστηκε στην δημοσίευση ανακοίνωσης όπου καλωσορίζει τη νέα δημοτική σύμβουλο, αφήνοντας χωρίς σχόλιο την παραίτηση του Τιμούρ Χουσεΐνογλου. Όπως αναφέρει: «καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου την Τσαΐρογλου Μάνια, η οποία καταλαμβάνει τη θέση του μέλους της Δημοτικής μας Παράταξης, Χουσεΐνογλου Τιμούρ και είναι πλέον η 8η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ».

Είμαστε ευτυχείς που μία ακόμη γυναικεία φωνή έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες που με τις ιδέες και την αγωνιστικότητά της θα προσφέρει τα μέγιστα στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και στους Δημότες του Δήμου μας.

Της ευχόμαστε καλή και εποικοδομητική θητεία και είμαστε σίγουροι πως η συνεχή ενασχόλησή της με τα κοινά καθώς και η θητεία της ως μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης την προηγούμενη διετία αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία της».

«Η Παράταξη Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ είναι ενωμένη όσο ποτέ. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα στο πλευρό του Σάββα Μελισσόπουλου και όλοι μαζί θα κερδίσουμε το Δήμο το 2023», έγραψε σε δημόσια δήλωση ο Πάνος Σταυρακάρας
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

H έκθεση του State Department «καίει» την κυβέρνηση για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Σε 46 σελίδες και περίπου 10.000 λέξεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνει και εκτενή αναφορά σε …