Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Παναγιώτης Ταρενίδης

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Παναγιώτης Ταρενίδης

0

Επιρρίπτει ευθύνες στη δημοτική αρχή για «ρεσιτάλ αναξιοπιστίας και ασυνέπειας» από ορισμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Ανακοίνωση από την «Ξάνθη-Πρότυπο»: «Ο συνδυασμός στερείται έναν έντιμο και ειλικρινή αυτοδιοικητικό άνδρα, ένα φίλο, έναν άοκνο και πολύτιμο συνεργάτη»

Επιστολή παραίτησης υπέβαλε στο δημοτικό συμβούλιο ο Παναγιώτης Ταρενίδης, επί σειρά ετών αυτοδιοικητικός της πόλης που έχει διατελέσει και στα αξιώματα αντιδημάρχου και αντινομάρχη. Ο ίδιος με την επιστολή παραίτησης ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή τονίζοντας ότι η παραμονή του στο συλλογικό όργανο θα ήταν «μεγάλη έκπτωση στις αρχές και στις αξίες», ενώ η παράταξή του δηλώνει ότι στερείται ένα πολύτιμο μέλος της.

Η επιστολή παραίτησης του Π. Ταρενίδη

Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να παραιτηθώ από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης.

Μία απόφαση που ελήφθη μετά από 30 χρόνια ανελλιπούς δράσης μου στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, στη διάρκεια των οποίων είχα πάντα σε προτεραιότητα το να τιμήσω με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου και να προσπαθώ αδιάκοπα για το καλό του Τόπου μας.

Δυστυχώς, στην παρούσα συγκυρία αισθάνομαι ότι η παραμονή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο θα ήταν μία μεγάλη έκπτωση στις αρχές και στις αξίες, με τις οποίες τόσα χρόνια ως άνθρωπος και ως αυτοδιοικητικός πορεύομαι.

Μέσα στο χρονικό διάστημα των δύο τελευταίων ετών, η λειτουργία της Δημοτικής Αρχής έχει υποβαθμίσει έως και απαξιώσει τον ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο τρόπος λειτουργίας του οποίου αποδεικνύει την απουσία ειλικρινούς ενδιαφέροντος για το όφελος της Πόλης μας και των συμπολιτών μας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, μέσα σε αυτό το κλίμα που διαμορφώνεται με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, ορισμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις συμπεριφορές τους, δίνουν απροκάλυπτα ρεσιτάλ αναξιοπιστίας και ασυνέπειας.

Θεωρώντας ότι στην Ξάνθη αξίζει μία καλύτερη Δημοτική Αρχή, επέλεξα να παραιτηθώ εκφράζοντας τη διαμαρτυρία μου για την σημερινή απογοητευτική κατάσταση, αλλά και τη δέσμευσή ότι προσωπικά θα συνεχίσω να δίνω αγώνα για το όφελος της Πόλης μας και των συμπολιτών μας.

Η ανακοίνωση Δημαρχόπουλου

Παναγιώτη Ταρενίδη, η εργατικότητα, η οξυδέρκεια, η ταπεινότητα, η μέχρι τώρα άμεμπτη λειτουργία σου από κάθε θέση που υπηρέτησες, η παλικαρίσια στάση σου, δείχνουν αυτό που πραγματικά είσαι.

Ένας ακούραστος εργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ένας πολύτιμος συνεργάτης, ένας άνθρωπος που πραγματικά αγαπά τον τόπο του και θέλει μόνο να προσφέρει στους συμπολίτες μας.

Σήμερα εγώ ο ίδιος, ο συνδυασμός μας “ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ”, αλλά πρωτίστως η Πόλη και οι Συμπολίτες μας, η Ξάνθη μας, με την δική σου παραίτηση από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, στερείται έναν έντιμο και ειλικρινή αυτοδιοικητικό άνδρα, ένα φίλο, έναν άοκνο και πολύτιμο συνεργάτη.

Είναι αλήθεια ότι :

«Μέσα στο χρονικό διάστημα των δύο τελευταίων ετών, η λειτουργία της Δημοτικής Αρχής έχει υποβαθμίσει έως και απαξιώσει τον ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο τρόπος λειτουργίας του οποίου αποδεικνύει την απουσία ειλικρινούς ενδιαφέροντος για το όφελος της Πόλης μας και των συμπολιτών μας.»

Είναι αλήθεια ότι :

«Είναι χαρακτηριστικό ότι, μέσα σε αυτό το κλίμα που διαμορφώνεται με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, ορισμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις συμπεριφορές τους, δίνουν απροκάλυπτα ρεσιτάλ αναξιοπιστίας και ασυνέπειας.»

Είναι αλήθεια ότι :

«Στην Ξάνθη μας, άξιζε μία καλύτερη Δημοτική Αρχή…»

Παναγιώτη Ταρενίδη, φίλε και συνεργάτη, προσωπικά σε ευχαριστώ για όλα!!!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Α. Λοβέρδος: «Οραματιζόμαστε ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό, δημοκρατικό με στήριξη των ακριτικών περιοχών»

Ο υποψήφιος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ βρέθηκε στην Ξάνθη το απόγευμα της Παρασκευής και συνομίλησε…