Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Οι μαθητές τίμησαν τους αγωνιστές του ’40 με κατάθεση στεφάνων

Οι μαθητές τίμησαν τους αγωνιστές του ’40 με κατάθεση στεφάνων

0

Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο με την παρουσία εκπροσώπων των σχολείων της πόλης και των τοπικών αρχών

Η παραμονή της Επετείου του «ΟΧΙ», «αγκαλιάστηκε» με την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων της πόλης, με την παρουσία εκπροσώπων των σχολείων της πόλης. Το πρωί της Τετάρτης, 27/10, εκπρόσωποι της εκκλησίας, του στρατού, της δημοτικής αρχής, εκπαιδευτικοί και μαθητές βρέθηκαν εκεί με σκοπό να αποδώσουν τιμή με την παρουσία τους στους αγωνιστές του έθνους που πολέμησαν με αυταπάρνηση θέτοντας το «εμείς» ως προτεραιότητα. Στη συνέχεια, ακολούθησε η τελετή κατάθεσης στεφάνων από μαθητές, σπουδαστές, προσκόπους.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας, Μπεκήρ Ογλού Σουά ο Αντιπεριφερειάρχης, Νίκος Ευφραιμίδης, ο Επικεφαλής της Παράταξης «Ξάνθη για Όλους», Σάββας Μελισσόπουλος, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, Χρήστος Ιωαννίδης και η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Εύη Στυλιανίδου έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, τιμώντας τη μνήμη των αγωνιστών του ’40.

Η γαλανόλευκη σημαία καθώς κυμάτιζε σε συνδυασμό με τους ήχους από τα εμβατήρια της Φιλαρμονικής του Δήμου, σήμανε τα προεόρτια της επετείου.

Χρύσα Κιατίπη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώθηκε το Εργαστήρι για την «Αντιγόνη» με τον Γιώργο Φραντζολά στο ΙΘΤΠ

Σκοπός του Λογοτεχνικού αυτού Εργαστηρίου ήταν να αναδείξει το φιλοσοφικό, ψυχολογικό και …