Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Μ. Αμοιρίδης για τη συνάντησή του με τον Χ. Μέτιο

Ο Μ. Αμοιρίδης για τη συνάντησή του με τον Χ. Μέτιο

0

«Βρεθήκαμε, όχι απλώς σαν δύο παλιοί συνεργάτες που θα ξαναπορευτούν μαζί, αλλά για να επιβεβαιώσουμε ότι ο δεσμός που μας ενώνει, είναι ο δεσμός μίας πολιτικής παράταξης, στην οποία ανήκουμε»

Σχετικά με τη συνάντησή του με τον Χρήστο Μέτιο, για την οποία υπήρξαν σχόλια και αντιδράσεις από την πλευρά της «Περιφερειακής Σύνθεσης», τοποθετήθηκε ο Μιχάλης Αμοιρίδης, επιβεβαιώνοντας το στίγμα που έδωσε πριν ακόμη προχωρήσει στην ανεξαρτητοποίησή του, ως προς την ενότητα της παράταξης και την ενιαία δραστηριοποίηση υπό τη «σκέπη» της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος στη δήλωσή του σημείωσε: «Σας ζητώ να πούμε όχι σε όλους αυτούς τους νέους διχασμούς. Ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της Ν.Δ. ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

Σε αυτό το πνεύμα και η συνάντηση και συνεργασία μου με τον Περιφερειάρχη κο Χρήστο Μέτιο, με τον οποίο βρεθήκαμε την Παρασκευή, όχι απλώς σαν δύο παλιοί συνεργάτες που θα ξαναπορευτούν μαζί, αλλά για να επιβεβαιώσουμε ότι ο δεσμός που μας ενώνει, είναι ο δεσμός μίας πολιτικής παράταξης, μίας ευρύτερης οικογένειας στην οποία ανήκουμε, με κοινές αρχές, αντιλήψεις και αξίες.

Λέμε όχι στο διχασμό και κοιτώντας μπροστά θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά.

Κοινή πεποίθηση είναι ότι η κοινωνία επιθυμεί πολιτικές που βασίζονται στη συνεργασία και την κοινή προσπάθεια για την παραγωγή έργου. Αυτός είναι ο δρόμος που θα πορευτούμε και σε αυτόν είναι ευπρόσδεκτοι όλοι. Απόψεις διχαστικές, διαχωριστικές γραμμές, εμμονές, ανήκουν στο παρελθόν και είναι έξω από την αξιακή και ιδεολογική μας σκέψη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προγράμματα Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής της ΑΜΘ στο περιφερειακό συμβούλιο

Συνεδριάζει σήμερα με τηλεδιάσκεψη. Τίθενται προς συζήτηση τα προβλήματα των κτηνοτρόφων τ…