Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Ιρφάν Χατζηγκενέ ασκεί κριτική στην ΠΑΜΘ για τις ανεμογεννήτριες

Ο Ιρφάν Χατζηγκενέ ασκεί κριτική στην ΠΑΜΘ για τις ανεμογεννήτριες

0

«Η εισήγηση του θέματος ήταν πρόχειρη και ελλιπής» λέει ο περιφερειακός σύμβουλος με αφορμή την πρόσφατη συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο

Για το ζήτημα του ενδιαφέροντος που υπάρχει στην Ξάνθη για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών, τοποθετήθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Ιρφάν Χατζηγκενέ, με αφορμή την πρόσφατη συζήτηση του θέματος στο περιφερειακό συμβούλιο. Ο ίδιος συγκεκριμένα, σχολίασε: «στη συνεδρίαση της Τετάρτης 29/09 το Σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου κλήθηκε να γνωμοδοτήσει (για άλλη μία φορά) για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων στην ΠΕ Ξάνθης.

Η εισήγηση του θέματος ήταν πρόχειρη και ελλιπής, αλλά και το έργο συνολικά δεν πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί τα αναπτυξιακά συμφέροντα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης. Σίγουρα λέμε «ναι» στην Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, αλλά λέμε ένα μεγάλο «όχι» όταν οι ανεμογεννήτριες προσβάλλουν ευθέως την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής για την οποία παλεύουμε εδώ και πολλά χρόνια.

Η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ έδειξε για άλλη μία φορά ότι δεν την ενδιαφέρει η ισόρροπη και ισότιμη ανάπτυξη της Περιφέρειας, αλλά αντιμετωπίζει όλα τα θέματα με προχειρότητα και διεκπεραιωτικά και επιχειρεί να μετατρέψει στην Ξάνθη σε μία «αποθήκη» ανεμογεννητριών.

Σε αυτή την απόπειρα της, δεν θα μας βρει σύμφωνους».

Με την τοποθέτηση συμφωνεί και ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης που ανάρτησε το σχετικό σχόλιο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ευρωεκλογές 2024 – Ανδρουλάκης: Εθνική ανάγκη η πατρίδα μας να αποκτήσει ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «Στρατηγικός στόχος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είναι να οικ…