Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο ΑΟΞ επικράτησε του Ορφέα με 3-1

Ο ΑΟΞ επικράτησε του Ορφέα με 3-1

0

Στο Κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν οι δύο Ξανθιώτικες ομάδες, ΑΟΞ και Ορφέας το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του ΑΟΞ, όπου ο γηπεδούχος επικράτησε του Ορφέα με 3-1.

Ο ΑΟΞ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ιωνικό την ερχόμενη Τρίτη ενώ ο Ορφέας ξεκινά την Κυριακή τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Σε ένα πρώτο μέρος με πολλές ευκαιρίες, καλό ρυθμό και τρία γκολ. Στο 22′ η Ξάνθη πήρε κεφάλι στο σκορ όταν μετά από ασίστ του Πολίμου ο Τσέλιος με σουτ εντός περιοχής έκανε  το 1-0. Στο 28′ η Ξάνθη έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ όταν μετά από σέντρα του Μονρόουζ ο Ιμπραίμι έκανε το γυριστό που σταμάτησε εντυπωσιακά ο Γιουργούσης.

Η απάντηση του Ορφέα ήρθε με…γκολ ένα λεπτό αργότερα όταν μετά από σέντρα και κόντρα σε αμυνόμενο η μπάλα στρώθηκε στον Ιωαννίδη που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 37′ η Ξάνθη πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα, ενώ στο 39′ η Ξάνθη είχε καλή στιγμή σε σουτ του Τσέλιου.

Στο δεύτερο μέρος και με τις αρκετές αλλαγές που έγιναν ο ρυθμός έπεσε, με την Ξάνθη να έχει την πρώτη μεγάλη στιγμή στο 79′ όταν μετά από πάσα του Δημητριάδη ο Μονρόουζ έπιασε το σουτ από κοντά όμως ο Γιουργούσης προχώρησε σε ακόμα μια εντυπωσιακή επέμβαση, κάτι που δεν κατάφερε στο 85′ όταν μετά απο ωραία συνεργασία των Γκουνσάρι και Διαμαντόπουλου ο τελευταίος βρήκε σε θέση βολής τον Μονρόουζ που σκόραρε για το τελικό 1-3.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Στράτο Σάββογλου και Δημήτρη Δανδανόπουλο

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γιουργούσης, Κριεζής(46′ Καλαϊτζόπουλος), Χακή Τζαμπάζ, Παπαδόπουλος Λ., Κατρανίτσας, Μαυρόπουλος(73′ Άχμετ Κόντο), Τορομανίδης, Βουλγαρίδης(88′ Τολμίδης), Ιωαννίδης(71′ Γαλανός), Κουκουρίγκος(53′ Μελισσόπουλος Ν., 85′ Κωνσταντινίδης), Πασχαλάκης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ίτσο(46′ Γιακουμής), Τζανακάκης, Παπάζογλου(46′ Φαζός), Μιχαήλ(46′ Μπάτζιος), Πολίμος(46′ Δεληγιαννίδης), Δόρης(46′ Δημητριάδης), Βιθέντε Γκόμεζ, Τσέλιος(46′ Γκουνσάρι), Πλατέλλας, Μονρόουζ, Ιμπραίμι(46′ Διαμαντόπουλος)Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής (Σαββόγλου – Δανδανόπουλος).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …