Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νταλίκα που οδηγούσε διακινητής ακινητοποιήθηκε σε οικισμό της Ξάνθης

Νταλίκα που οδηγούσε διακινητής ακινητοποιήθηκε σε οικισμό της Ξάνθης

0

Δύο ακόμη συλλήψεις διακινητών σε επιχείρηση στην παρέμβρια περιοχή Λαβάρων Έβρου

Συνελήφθησαν την Τρίτη και την Τετάρτη 12/13 Οκτωβρίου 2021 σε περιοχές της Ξάνθης και του Έβρου, τρεις διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Καταδίωξη νταλίκας που μετέφερε δέκα μη νόμιμους μετανάστες

Το πρωί της Τρίτης, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε οδηγό νταλίκας, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του. Ακολούθως το όχημα κινήθηκε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, προσέκρουσε σε κράσπεδο και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε σε οικισμό της Ξάνθης, ενώ ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του παραπάνω φορτηγού αυτοκίνητου διαπιστώθηκε ότι ο διακινητής μετέφερε παράνομα δέκα  μη νόμιμους μετανάστες. Επισημαίνεται ότι ο δράστης αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη και όπως προέκυψε στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Νέα διακίνηση μεταναστών με πλαστική βάρκα από τον Έβρο

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, στην παρέβρια περιοχή Λαβάρων Έβρου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, συνέλαβαν δύο  διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα τέσσερις  μη νόμιμους μετανάστες. Σύμφωνα με την αστυνομία, με τη σύλληψη των διακινητών απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλα έντεκα περίπου άτομα, τα οποία ανέμεναν στο τουρκικό έδαφος προκειμένου να περαιωθούν με τη βάρκα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…