Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Μπλόκο» στο διαγωνισμό για την προμήθεια και τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα στο Δ.Α.Κ Ξάνθης

«Μπλόκο» στο διαγωνισμό για την προμήθεια και τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα στο Δ.Α.Κ Ξάνθης

0

Δέχθηκε την έκθεση της προσφεύγουσας εταιρείας η ΑΕΠΠ και ακύρωσε το διαγωνισμό 606.750 ευρώ του δήμου Ξάνθης

Νέα κριτική από Μελισσόπουλο, που κατηγορεί για αποτυχία

Την είδηση ότι η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ), δέχθηκε την ένσταση μιας ενδιαφερόμενης εταιρίας και ακύρωσε τον διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό που είχε προκηρύξει ο Δήμος Ξάνθης για την προμήθεια και τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα στο Δ.Α.Κ Ξάνθης, αξίας 606.750 ευρώ, γνωστοποιεί η παράταξη «Ξάνθη για Όλους».

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η ΑΕΠΠ «έκρινε ότι οι τεχνικές προδιαγραφές και οι όροι της διακήρυξης δεν ήταν σαφείς και πλήρεις, αφού περιείχαν ασάφειες και σοβαρές αντιφάσεις μεταξύ τους. Το  αποτέλεσμα μετά την ακύρωση του διαγωνισμού είναι τόσο η επιπλέον χρονική καθυστέρηση του έργου – η τοποθέτηση δηλαδή του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο Δ.Α.Κ Ξάνθης – όσο και ένας ακόμα τραυματισμός του κύρους και της αξιοπιστίας του Δήμου Ξάνθης».

Η παράταξη Μελισσόπουλου ασκεί κριτική για την εξέλιξη στη δημοτική αρχή, σημειώνοντας ότι: «το έχουμε αναφέρει χιλιάδες φορές πως ο Δήμος Ξάνθης πρέπει άμεσα να αλλάξει φιλοσοφία, λογική και νοοτροπία… Την ίδια χρονική στιγμή άλλοι Δήμοι της Πατρίδας μας κάνουν άλματα, ολοκληρώνοντας και παρουσιάζοντας μεγάλα ΕΡΓΑ που αλλάζουν τη μορφή, τη φυσιογνωμία και τη δυναμική των πόλεών τους …Η σύγκριση για άλλη μια φορά αποδεικνύεται  μοιραία.. Το λυπηρό όμως είναι ότι τα αποτελέσματα όλης αυτής της ανικανότητας, τα πληρώνουν ακριβά οι πολίτες της Ξάνθης που ζουν σε μία Ξάνθη που φθίνει μέρα με την ημέρα…».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…