Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Κωστής Χατζηδάκης για υπαλλήλους ΕΦΚΑ: Στο πειθαρχικό όσοι ταλαιπωρούν τον κόσμο

Κωστής Χατζηδάκης για υπαλλήλους ΕΦΚΑ: Στο πειθαρχικό όσοι ταλαιπωρούν τον κόσμο

0

Για το θέμα των εκκρεμών συντάξεων

Για το θέμα των εκκρεμών συντάξεων και την εξυπηρέτηση των πολιτών από τον ΕΦΚΑ μίλησε το πρωί της Τετάρτης (20/10) σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Κωστής Χατζηδάκης. Ο υπουργός Εργασίας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις συντάξεις χηρείας που εκκρεμούν, επαναλαμβάνοντας ότι έχει δοθεί σχετική εντολή για την άμεση διευθέτησή τους.

Ειδικότερα, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης διαβεβαίωσε ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 το θέμα των εκκρεμών συντάξεων θα έχει λυθεί και δεν θα υπάρχουν υπερημερίες. Εξήγησε επίσης πως αυτή τη στιγμή εκκρεμούν 129.000 κύριες συντάξεις, ενώ κάθε μήνα εκδίδονται 20.000 συντάξεις και ότι στόχος της κυβέρνησης είναι μέσα στους επόμενους μήνες να φτάσουμε στις 30.000 το μήνα.

Σχετικά με τις 444 συντάξεις χηρείας που εκκρεμούν, επανέλαβε ότι έχει δόση εντολή στον διοικητή του ΕΦΚΑ να κλείσει το θέμα. «Δεν πρόκειται να κάνω πίσω σε αυτό», τόνισε.

Τέλος, ανέφερε ότι έχει στείλει περιπτώσεις υπαλλήλων στο πειθαρχικό επειδή ταλαιπωρούν τον κόσμο και δεν εξυπηρετούν όπως πρέπει.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΙΕΛΚΑ: Συγκράτηση τιμών στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ τον Μάρτιο

Πού καταγράφηκαν μειώσεις και αυξήσεις Με ρυθμό 0,28% «έτρεξε» ο πληθωρισμός στα προϊόντα …